Primarul din Titu, îngrijorat de ritmul lent în care se construiesc noile ANL-uri din oraș

Prezent zilele trecute într-o vizită de lucru, alături de reprezentanții CJD, pe teren, pentru a inspecta stadiul lucrărilor la noile blocuri ANL care se construiesc în Titu, primarul Traian Niculae s-a declarat îngrijorat de ritmul lent în care se mișcă lucrurile. Acesta a spus, însă, că se poartă discuții cu constructorul, pentru a urgenta lucrarea.

traian_niculae_-_primarSunt 7 blocuri ANL, cu 56 de apartamente.  Am avut o discuție ieri (26 mai) cu domnul director Stan. A fost la Titu. O să facă controale săptămânal, pentru că nu sunt meseriași suficienți pentru 7 blocuri (30de meseriaşi) și nu o să le finalizeze până în toamnă, cum vor dânșii. Au fost discuții aprinse între noi și constructor. …Noi suntem pregătiți cu bani pentru utilități: gaze, curent și amenajările pe lângă bloc.

În acest timp, continuă reabilitarea blocurilor din Titu, care a început cu fonduri de la bugetul local, dar pentru care s+au primit, recent, şi fonduri de la Ministerul Dezvoltării.

Reabilitarea blocurilor a început anul trecut la Titu, pe fonduri proprii și a fost aprobată de Consiliul Local. Sunt 89 de scări de bloc, din care s-au făcut 19 până în 2012. S-au mai făcut 30 de scări de anul trecut, până acum, contribuția primăriei fiind de 100%. S-au primit bani, 2.500.000  lei, pentru 10 blocuri, adică 21 scări de bloc, de la Ministerul Dezvoltării.  Sperăm ca cele 19 scări de bloc care au mai rămas până anul viitor să le finalizăm și pe acestea. Vreau să vă mai spun spun că se vor scoate la licitație toate acoperișurile de la blocurile de la Titu, pentru 40 de scări de bloc.

titu (7)_800x533

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Primarul din Titu, îngrijorat de ritmul lent în care se construiesc noile ANL-uri din oraș

  • 29 mai 2015 at 15:33
    Permalink

    Reabilitarea scarilor de bloc de pana in 2012 a fost platita de noi!

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro