Primăria Târgoviște estimează finalizarea în proporție de 90 -95% a Centurii, în acest an

Distribuie:

Conform autorităților locale, proiectul de reabilitare a Centurii municipiului Târgoviște va ajunge la un grad de finalizare de 90-95% până la sfârșitul anului. Estimarea a fost făcută de primarul Cristian Stan după montarea grinzilor la podul de la Teiș. Actualul pod din zonă va fi dublat de unul nou, pe două benzi, finalizarea acestuia nefiind, însă, posibilă în acest an.

Podul de la Teiș face parte din proiectul de reabilitare al centurii municipiului Târgoviște. Deja la acest obiectiv, la podul nou care se construiește, au fost montate toate cele 32 de grinzi, grinzi cu o greutate de aproximativ 40 de tone fiecare și cu o lungime de peste 30 de metri. 

Intervențiile pe centură nu presupun numai aceste lucrări de la podul de la Teiș. De asemenea s-a asfaltat strada Laminorului, iar săptămâna viitoare se toarnă asfalt pe strada Petru Cercel aici unde se lucrează și la sensul giratoriu care asigură ieșirea dinspre zona mall-ului. Menționez și faptul că va fi finalizată și montarea grinzilor de la pasajul Petru Cercel unde vor începe și lucrările de suprabetonare, placa de beton, după care hidroizolația, după care asfaltarea. Undeva în prima decadă a lunii septembrie sensul nou de la Petru Cercel va fi redat circulației. În acest context vor fi închise lucrările de asfaltare pe ceea ce înseamnă reabilitarea drumului de centură al municipiului Târgoviște rămânând de realizat sensul de la Petru Cercel, dar nu cu lucrări de anvergura celor care au fost făcute până acum.

Iată că proiectul centurii este un vis devenit realitate, discutăm de un coșmar pe care l-am avut cu toții anii la rând. Iată că de această dată lucrările merg bine și până la sfârșitul acestui an 90, 95% din ceea ce înseamnă acest proiect va fi gata, cu excepția construirii acestui pod nou de la Teiș si cel care face legătura între strada Gimnaziului și șoseaua Mihai Bravu. 

Astfel, administrația locală târgovișteană reușește, în acest an, să pună capăt unei probleme majore“, a declarat Cristian Stan.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro