Primăria Târgoviște a pus semnele de circulație încălcând legea! Unele au fost deja scoase

Semnele de circulație apărute peste noapte, cu zecile în municipiul Târgoviște, nu respectă legile și normele în vigoare. Presa a atras atenția asupra acestora, dar primăria susține că totul este în proiect, iar dacă nu vor fi amplasate toate pierde banii europeni. La fel ca reprezentanții presei, și cei ai poliției spun că lucrurile au ieșit de sub control și că nu vor permite încălcări ale legii în privința semnalizării rutiere. Comisarul Șef, Danil Zepişi, șeful IPJ Dâmboviţa, chiar şi-a declarat public nemulţumirea în privinţa semnelor de circulaţie amplasate în Municipiul Târgovişte.

 “E o bătaie de joc majoră cu indicatoarele rutiere! De exmplu, la DSVSA, au pus un indicator trecere de pietoni deşi în prelungirea trotuarului, la ieşirea din curţi, indiferent de instituţii, nu se face trecere de pietoni.”

 “Proiectul a fost aprobat cu 3 hârtii pe care nu mi le însuşesc, în urmă cu 6-7 ani. Săptămâna aceasta am participat într-o comisie la primăria Municipiului Târgovişte şi cu Politia Locală  şi cu Primaria şi cu cei responsabili de proiect , am luat fiecare metru în parte, am zis: aici da , aici nu. Nu s-a luat nici un fel de măsură. Semnele trebuie puse legal, cele curente sunt acolo cu încălcarea legii.”

Acesta a declarat că unele dintre semne nu sunt conforme normelor CANDNR si ar trebui eliminate cât mai repede posibil.

 “Nu ai cum să marchezi trecere de pietoni în continuarea trotuarului, n-ai cum să pui “STOP” la ieşirea din curte! În sensul girator de la Catedrala Eroilor sunt 33 de indicatoare ! ” a declarat Danil Zepişi.

Ieri dimineață mai multe semne fuseseră, deja, înlăturate. Explicația primăriei era că lucrare nu ar fi gata și de aceea au fost înlăturate. Se pare totuși că scoaterea acestora s-a făcut în urma sesizării IPJ.

semne 1

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Primăria Târgoviște a pus semnele de circulație încălcând legea! Unele au fost deja scoase

  • 24 octombrie 2015 at 9:15
    Permalink

    Dvs aveti aceste reactii dupa ce ALTII s-au sesizat si Targovistea a ajuns subiect negativ la taleviziunile nationale. Aveti pretentia ca sunteti specialist in circulatie(doar asta ati facut 16 ani in cariera dvs. pana sotia v-a propulsat in functii de conducere), dar cand s-au montat unde erati dvs. sau loctiitorul de la politia municipala, domnul acela de un kintal jumate, care raspunde de circulatia in municipiu??? Mucles falsi aparatori ai legii, vina pentru aceste anomalii din semnalizarea rutiera va apartine in totalitate! N-are politia curaj sa se ia de cei de la drumuri, asta este stiuta de toata lumea!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro