Primăria Pucioasa asfaltează drumul spre Maluri. Este o lucrare de artă, terenul fiind dificil

Primăria Pucioasa va asfalta drumul spre cartierul Maluri, investiția fiind extrem de costisitoare din cauza configurației terenului din zonă. Investiția va fi realizată prin  Compania Națională de Investiții (CNI), ridicându-se la 14 milioane de lei. Ieri, 21 septembrie, a fost lansată licitația pentru stabilizarea, consolidarea și modernizarea drumului DC 8.

Un vis poate prea îndepărtat pentru locuitorii cartierului MALURI prinde contur!

Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării în cazul acestei investiții serioase, cu o valoare de aproape 14 milioane de lei (cu TVA inclus).

S-au făcut studii geologice si hidrologice foarte amănunțite pentru a găsi soluții la toate problemele existente pe traseul DC8 (deloc puține).

Investiția constă în efectuarea unor importante lucrări „de artă”, pentru stabilizarea, consolidarea solului și preluarea apelor pluviale, urmând ca la final, după toate aceste operațiuni, să se efectueze asfaltarea drumului!  S-a muncit foarte mult si foarte serios la acest proiect important! Si sunt sigur ca rezultatul va fi pe măsura așteptărilor!” a precizat primarul orașului, Constantin Ana.

CNI așteaptă oferte până pe 25 noiembrie, după declararea câștigătorului acesta având la dispoziție 12 luni pentru proiectare si execuție.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro