Primăria Pucioasa a obligat constructorul să refacă o parte din canalizare și căminele executate prost

Administrația locală din Pucioasa încearcă să finalizeze din 2013, un proiect de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare. În 2013,  firma RICO din Constanța a câștigat proiectarea și execuția lucrărilor pentru “Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, a stațiilor de tratare a apei potabile și stațiilor de epurare a apelor uzate în localitățile cu o populație de până la 50.000 de locuitori, subproiect: „Reabilitarea și extinderea parțiala a rețelelor de apă și canalizare din Orașul Pucioasa, județul Dâmbovița”. Un an mai târziu Rico a intrat în insolvență. Gazeta Dâmboviței a atras atenția asupra sincopelor în desfășurarea proiectului. Rico a lucrat cu greu, dar și cu greșeli capitale. Actuala conducere a primăriei a refuzat să semneze recepția, din cauza gravelor probleme în funcționare tronsonului de canalizare de pe marginea drumului național.

Dacă cei de la Compania Națională de Investiții au înţeles încă de anul trecut ca nu vom semna recepția unor lucrări executate catastrofal, din luna aprilie şi firma executantă a realizat ca pentru a putea exista dialog trebuie să accepte condițiile noastre! Iar aceste condiții nu sunt absurde! Cea mai importantă lucrare pe care trebuie să o execute firma constructoare este refacerea parţială a colectivului rețelei de canalizare pe Bulevardul Trandafirilor şi refacerea căminelor de canalizare pe o porțiune de 1,8 km din DNî71, pe traseul aceluiași colector. Le-am oferit tot sprijinul in obţinerea a vizelor şi autorizațiilor  şi ii aşteptăm să respecte termenul asumat de 6 săptămâni pentru finalizarea acestei intervenții! Dacă se vor tine de cuvânt şi vremea va fi favorabilă, vom avea timp pentru a a asfalta, la terminarea lucrărilor şi acest tronson de drum de 1,8 km, asa cum avem promisiuni de la CNAIR” a declarat, Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa.

Pentru că nu are încotro, Rico a anunțat că se apucă de treabă. Lucrările vor încurca, însă, din nou, traficul pe drumul național, pe cei aproximativ 2 kilometri, unde circulația va fi restricționată pe un singur sens de mers, începând cu data de 7 august.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro