În stațiunea Pucioasa, gropile din drumul național au fost acoperite cu nisip!

Distribuie:

             Reparație de tot râsul pe Drumul Național 71 în interiorul stațiunii Pucioasa, din județul Dâmbovița. Drumul DN 71 care străbate orașul este într-o stare avansată de degradare, distrugerea sa fiind accentuată după începerea lucrărilor de reabilitare ale rețelei de canalizare a localității. Trecerea prin localitate a devenit un coșmar pentru șoferii care tranzitează zona, drumul făcând legătura cu Prahova, în orașul Sinaia, dar mai ales pentru localnici care s-au săturat de situație. Lucrările la canalizare nu numai că au distrus șoseaua, dar întreaga stațiune înoată în noroi și mizerie, iar oamenii spun că nu mai au nici o speranță că lucrurile vor intra în normal. Spun că primarul localității, Dănuț Bădău nu îi ascultă și ca sunt cocoșați de taxe și impozite, care nu se întorc în  beneficiul comunității.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”d1QpZWhQNEE”]

pucioasa 8

pucioasa 4 pucioasa 6

         În cursul zilei de ieri, gropile din asfaltul de pe drumul național au fost acoperite cu …. nisip.

pucioasa 3

pucioasa 7 pucioasa

      badauArătată cu degetul de localnici, primăria orașului se apără spunând că drumul național este în administrarea CNDNR și nu a localității. În plus, drumul ar fi fost predat ca amplasament firmei care execută lucrarea de reabilitare și extindere a canalizării pe acel tronson. Primarul Bădău spune că lucrările sunt efectuate de firma RICO din Constanța și că nu știe cine a astupat gropile cu nisip. “Este un proiect al CNI. contractat de CNI. Constructorul se numește RICO din Constanța. Lucrările au început în 2013, dar anul trecut drumurile naționale nu au dat aviz şi şucrările au început în toamnă. Se lucrează foarte greu. Avem probleme cu canalizare veche care trece tot pe acolo. S-a reușit să se lucreze până în iarnă. Sunt probleme de tot genul. Mai sunt 280 de metri liniari, sperăm să fie făcuți anul acesta. Ar dura cam 2 luni de zile. Trebuie să termine anul acesta. Au intrat și în insolvență….Bănuiesc că ei (au pus nisip) că au primit în administrare tronsonul de drum.“a precizat Bădau pentru Gazeta Dâmboviţei.

 Firma RICO din Constanța își bate joc de Pucioasa

       Firma RICO din Constanța a câștigat proiectarea si executia lucrărilor aferente programului : “Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, a stațiilor de tratare a apei potabile și stațiilor de epurare a apelor uzate în localitățile cu o populație de până la 50.000 de locuitori, subproiect: „Reabilitarea și extinderea parțiala a rețelelor de apă și canalizare din Orașul Pucioasa, județul Dâmbovița”. Prin sentinţa civilă nr. 2001/11.06.2014 din dosarul nr. 467/118/2014 al Tribunalului Constanţa a fost dispusă deschiderea procedurii insolvenţei faţă SC RICO SRL. Contactaţi telefonic, reprezentanţii societăţii au trântit telefonul în nas redactorului Gazeta Dâmboviţei când a pronunţat cuvântul Pucioasa.

pucioasa 5

     Tot la Pucioasa și Compania de Apă Târgoviște–Dâmbovița a semnat pe data de 23.03.2012 Acordul Contractual pentru ”Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare Pucioasa și Fieni”, cu o valoare contractuală de 25.248.900,65 lei fără TVA. Contractul a fost atribuit firmei S.C. Valve International S.A. Brăila Preţul total: 25.248.900,65 lei fără TVA, data programată pentru finalizare fiind: 24.01.2014, cu o extensie de  timp: 15.12.2014. La data de 26 februarie 2014, Tribunalul Brăila a admis cererea debitorului VALVE INTERNATIONAL SA Brăila. Nici lucrarea Companiei nu este gata.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 8 ganduri despre “În stațiunea Pucioasa, gropile din drumul național au fost acoperite cu nisip!

 • 14 februarie 2015 at 13:24
  Permalink

  Cu ”premarul” jr.Danut Badau voi doriti sa realizati ceva???????????Mai oameni buni,trepadusul acesta putred de corupt,un hot licentiat,s-a opus cat a putut venirii LIdl sau Auchan la Pucioasa de acum 2-3 ani in urma…..motivul este ca acest tovaras impreuna cu alti hotomani de consilieri care au magazine in centrul orasului ar fi avut mari probleme financiare/economice daca aceste supermarketuri si-ar fi deschis magazine in Pucioasa….nu v-ati intrebat cum s eface ca Pucioasa este singurul oras,mai bine zis catun care nu are absolut niciun supermarket??????
  Intrebati d ecate ori s-au scos si pus la loc conductele de la canalizare???De vreo 3-4 ori…spalare de bani,asfaltarea si asa zisa modernizare dureaza de vreo 3-4 ani…altii in 4 ani ridica o tara iar ordinarul asta de primar a dus orasul de rapa…
  Pucioasa arata infiorator de urat,ca sa nu mai pomenim de locuri de munca si alte bazaconii o dam deja in SF-uri…pacat…un oras al foamei si saraciei.

  Reply
 • 30 ianuarie 2015 at 11:21
  Permalink

  Ar trebui postate si ceva poze mai recente…acum este mult mai dezastruos…pe ambele sensuri de mers sunt cratere groaznice. Apara-te Badau , “domnule primar” ca oricum esti in primarie degeaba. Ti-ai batut joc de orasul asta de cand esti primar,e plin orasul de gropi . Si bulevardul garii din pucioasa este la fel de dezastruos.Totul de altfel !!!

  Reply
 • 29 ianuarie 2015 at 13:08
  Permalink

  Rușine pentru lipsa de preocupare. Avem un oraș mic dar foarte murdar. Primăria locala vrea doar bani pentru taxe….. restul…. nu mai contează.

  Reply
 • 29 ianuarie 2015 at 11:10
  Permalink

  Interesant normativ are dl Primar 280m in 2luni? Oare de cati ani ar fi nevoie pt traversarea intregului oras?

  Reply
 • 29 ianuarie 2015 at 0:01
  Permalink

  VA rog faceti un articol si cu strazile si CARTIERUL SARBI DIN TARGOVISTE…….VA ROG UN MARE DEZASTRU SI STRAZI CARE AU FOST PRINSE IN PID MICRO XI S AU FORMAT CRATERE ….RUSINE

  Reply
 • 28 ianuarie 2015 at 23:30
  Permalink

  mai bine cu nisip decat cu indiferenta asa cum e la targoviste, rusine BORIGA si repet Boriga, Prisacaru e de fatada, ne vedem la alegerivorba lui base
  i-am ciuruit………………

  Reply
 • 28 ianuarie 2015 at 19:26
  Permalink

  Sa va fie rusine domnule primar nu ai facut nimic pt orasul Pucioasa primar de 2 bani hot nenorocit

  Reply
 • 28 ianuarie 2015 at 18:34
  Permalink

  Este un dezastru acel drum platim rovineta platim inpozit SI circulam PE un drum Mai nasol ca la Tara

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro