Preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, „elegant” cu presa: „Plecați dracului, de aici!”

preluare MDI Tv

Primarul Daniel Cristian Stan si mai multi angajati ai Primariei au ajuns miercuri la pranz la Complexul de Natatie. Spiritele s-au incins, iar primarul a avut de facut mai multe reprosuri la adresa constructorilor. Nici ultimele rapoarte ale firmei de consultanta nu avantajeaza constructorii, care se angajasera sa finalizeze lucrarea pana la sfaristul acestei luni. In jurul orei 13.30, in incinta a patruns, val-vartej, si presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu. Seful CJD a venit cu un autoturism cu dotari specifice masinilor de interventie. Tutuianu a incercat mai multe usi pana a gasit una deschisa, la bazinul principal. Oamenii cu care s-a intalnit pe traseu au facut plecaciuni, amintind de vremurile triste de dinainte de 89. Echipa MDI TV a surprins aceste imagini din afara Complexului.

La iesire din Complex, despre a carui inaugurare nu vorbeste nimeni, desi au trecut aproape cinci ani de la data aprobarii finantarii proiectului si patru ani de la demararea constructiei, Tutuianu a inceput sa jigneasca, sa ameninte si sa agreseze echipa MDI.

Adrian Tutuianu: nu poți să filmezi pe cineva când vrei tu… plecați de aici… nu am chef să țin ședințele mele de lucru cu tine.

Măi, închide camera că chem poliția și plecați dracului, de aici!

Bă, ești nesimțit și neprofesionist. Bă, vrei un interviu, te duci colo în colț și ți-l dau eu!

i căpătat un tip de comportament…

Nu e treaba voastră să intrați aici până nu se termină proiectul…Aici a intrat cine trebuie

Pe imaginile surprinse de cameramanul MDI TV, Eduard Gaiseanu, se observa cum martori la iesirea suburbana a lui Tutuianu sunt viceprimarul Targovistei, Cosmin Bozieru, city managerul orasului, Liviu Stoica, managerul Complexului, Laurentiu Neculaescu si directorul Directiei de Urbanism Targoviste, Dorin Maican. Niciunul nu intervine in vreun fel sa-l calmeze pe seful judetului. De fata sunt si reprezentantii constructorului, DELTA ACM, care au refuzat si acum orice dialog cu presa.

Nota redacţiei:

Mâine, 30 iunie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va face o vizită de lucru la Compexul târgoviştean. Sperăm că nu vor vopsi frunzele copacilor ca pe vremea celui care a sfârşit împuşcat la Târgovişte. Cert este că în incinta Compexului se va lucra toată noaptea, la cum arăta acesta în cursul zilei, pentru ca evenimentul politic să iasă excelent. De ce un eveniment politic la Complex? Asta e altă poveste…

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “Preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, „elegant” cu presa: „Plecați dracului, de aici!”

 • 1 iulie 2016 at 10:16
  Permalink

  Ai dreptate, Moshule!!! Populatia din zona sunt dambovitzei. Sunt manati ca vitele de taurul comunal Tutuianu. II mulge Tutuianu si le ia si ultima picatura de „lapte”. Oricum avem deja patrulaterul : Dolj-Teleorman – Dambovita-Vaslui. Aferim!

  Reply
 • 30 iunie 2016 at 21:22
  Permalink

  Comportament de vataf pe mosia ma-si- si asta e doar inceputul……….

  Reply
 • 30 iunie 2016 at 5:32
  Permalink

  brava, Țuțule, nu te lăsa, asta e moșia ta!
  că cine sînt acești fomiști rupți în cur să te tragă pe tine, unsul dîmbovițeilor, de limbă?
  la colț cu ei și … dă-le-o! 😀 )))
  a propos: ce canal mai urmărește țăranul mîrlan [“Am văzut acum cîteva seri pe Animal Planet niște urangutani care semănau cu voi” (mai 2015 către fanii Chindiei pe „Genu Popescu”)]? 🙁

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro