PNRR: CJD a solicitat finanțare europeană pentru construcția unui nou spital

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat, ieri, în cadrul dezbaterii publice „Sănătate pentru Dâmbovița” că a inițiat o solicitare de finanțare din fonduri europene pentru construcția unui nou spital județean. Acesta ar urma să fie construit la Teiș, pe o suprafață de 15 hectare  de teren.

Am propus și am solicitat prin Planul Național de Redresare și Reziliență includerea județului Dâmbovița cu un spital nou și astăzi județul Dâmbovița este prins pe axa de sănătate cu o valoare de 50 de milioane de euro pentru a construi un spital nou. Terenul deja îl avem. Este în apropierea municipiului Târgoviște.” a precizat Corneliu Ștefan, președintele CJD.

În plus, CJD finanțează prin PJDL centre medicale în localitățile județului unde nu există dispensare: “Îmbucurător este faptul că în județul Dâmbovița autoritățile locale au derulat proiecte care vor duce la apariția unor noi unității medicale în localitățile județului. Anul acesta am inițiat în cadrul Consiliului Județean Dâmbovița un Program de Dezvoltare Locală și a alocat o axă specială pentru centre medicale în localitățile unde nu avem așa ceva.” a mai spus Ștefan.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro