Pe 4 aprilie: Orăşelul Copiilor Târgovişte în miniatură

 

În grupe sau individual, copiii vor trece pe la toate instituţiile prezente, acestea având amenajat un mic sediu local, iar la finalul activităţilor, primarul orăşelului le va înmâna diploma de onoare şi premii.

La eveniment au confirmat participarea echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei, Serviciului de Ambulanţă şi Pompierilor, Biblioteca Judeţeană, care vor veni pregătiţi să demonstreze cu echipamentele specifice din dotare, modalităţile în care se implică pentru binele locuitorilor oraşului.

La finalul activităţilor, cu acordul părinţilor, copiii care doresc se pot înscrie în Clubul de Exploratori. Întâlnirile se vor desfăşura după un program stabilit împreună cu participanţii înscrişi, întregul program fiind structurat pe activităţi practice şi de ieşire în natură. Programa educaţională a proiectului include studiul naturii, îndemânări, proiecte în slujba comunităţii locale dar şi noţiuni moral-spirituale şi de prim-ajutor, realizate integral cu sprijinul unor persoane calificate în domeniul respectiv.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro