Pe 4 aprilie: Orăşelul Copiilor Târgovişte în miniatură

 

În grupe sau individual, copiii vor trece pe la toate instituţiile prezente, acestea având amenajat un mic sediu local, iar la finalul activităţilor, primarul orăşelului le va înmâna diploma de onoare şi premii.

La eveniment au confirmat participarea echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei, Serviciului de Ambulanţă şi Pompierilor, Biblioteca Judeţeană, care vor veni pregătiţi să demonstreze cu echipamentele specifice din dotare, modalităţile în care se implică pentru binele locuitorilor oraşului.

La finalul activităţilor, cu acordul părinţilor, copiii care doresc se pot înscrie în Clubul de Exploratori. Întâlnirile se vor desfăşura după un program stabilit împreună cu participanţii înscrişi, întregul program fiind structurat pe activităţi practice şi de ieşire în natură. Programa educaţională a proiectului include studiul naturii, îndemânări, proiecte în slujba comunităţii locale dar şi noţiuni moral-spirituale şi de prim-ajutor, realizate integral cu sprijinul unor persoane calificate în domeniul respectiv.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro