Pasajul Petru Cercel (zona COS) a fost redeschis circulației pe ambele sensuri

 În această dimineață, pasajul de pe strada Petru Cercel a fost redeschis circulației, la capacitate maximă, pe ambele sensuri,  a anunțat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.
 Pasajul rutier amintit a făcut obiectul unor ample lucrări de reabilitare, care au presupus, printre altele, camășuirea tuturor stălpilor si riglelor pilelor, înlocuirea suprastructurii cu grinzi prefabricate noi și placă de suprabetonare, aparate de reazem noi, dispozitive antiseismice, rosturi de dilatație noi, realizare strat suport si montare hidroizolatie nouă, amenajare trotuare noi, realizare straturi asfaltice, montare parapet pietonal nou, montare parapet de tip foarte greu, guri de scurgere, etc.
Pasajul Petru Cercel face parte din proiectul de Centură al municipiului Trgoviște. “Consiliul Județean Dâmbovița a susținut și va susține proiectele Primăriei Muncipiului Târgoviște și ale echipei conduse de Daniel Cristian Stan. Dovadă sunt sumele pe care Consiliul Județean Dâmbovița le-a acordat pentru finalizarea inelului de centură al reședinței de județ, 12.000.000 de lei.
Felicit administrația târgovișteană, mulțumesc consilierilor județeni pentru că au înțeles cât de importantă este această centură pentru târgovișteni și pentru județ. Pe de altă parte, sunt sigur că voi colabora la fel de bine cu primăriile Aninoasa, Șotânga, Ulmi, Dragomirești, Doicești și, bineînțeles, Târgoviște, pentru a demara proiectul Inelului 2 de Centură, mai ales că, săptămâna viitoare, voi merge la Ministerul Transporturilor pentru a susține acest proiect de importanță vitală pentru județul nostru.” a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro