Până pe 4 aprilie, este interzisă oprirea sau staționarea pe DN 71 și DN 72 în localitatea Aninoasa

Intrarea în carantină a comunei Aninoasa atrage după sine mai multe măsuri atât pentru localnici, cât și pentru cei care tranzitează localitate pe drumurile naționale. Astfel, până pe 4 aprilie, data până la care localitatea este în carantină, este interzisă staționarea sau oprirea pe DN 71 și DN 72, pe tronsoanele aflate pe raza comunei. Este permisă, însă, tranzitarea acesteia.

Localnicii se pot deplasa în afara gospodăriei doar pentru motive justificate, fiind necesare adeverințe/legitimații de serviciu sau declarație pe propria răspundere. Primarul comunei, Vlăduț Niculae, a anunțat că  modele de declarații pe propria răspundere pot fi luate, gratuit, din toate magazinele de pe raza comunei, unde au fost puse la dispoziție de către primărie.

Acesta a anunțat și alte măsuri aplicabile în următoarele 14 zile: elevii vor participa la cursuri online, excepție făcând aceia care susțin simulările pentru evaluările naționale sau bacalaureat; slujbele religioase cu caracter colectiv se pot oficia în interior fără accesul credincioșilor, sau în exterior cu menținerea distantei de 1,5m între persoane; slujbele religioase cu caracter privat (botezuri, cununii, înmormântări), se pot oficia în interior cu participarea a maxim 16 persoane; Organizarea de evenimente private în interior sau exterior este strict interzisă; programul agenților economici de pe raza UAT, se va încheia la maxim ora 21:00, excepție făcând farmaciile și benzinăriile; cursele de transport în comun vor funcționa normal.

Persoanele aflate în izolare sau carantină, care întâmpină situații deosebite, pot apela reprezentanții autorităților locale  la numărul de telefon 0768.323.828.

Este o situația pe care nimeni nu și-a dorit-o și urmează o perioadă grea, prin care putem trece doar împreună! Fac apel la responsabilitate, prin respectarea tuturor măsurilor impuse de lege și am credința că totul va fi bine! Sănătate tuturor!” a declarat Vlăduț Niculae.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro