Organizatorii pun la punct ultimele detalii: Festivalul „Padina Folk” un „adevărat regal în domeniul muzicii folk”

Au început pregătirile pentru Festivalul „Padina Folk” care va avea loc în perioada 15-16 august în Staţiunea Turistică Padina Peştera!

Joi, 8 august, toţi cei care sunt angrenaţi în organizarea acestui eveniment se întâlnesc în zona montană pentru a pune la punct ultimele detalii. Preşedintele CJD, Alexandru Oprea a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că publicul va avea parte de un adevărat regal de muzică folk.

VEZI CINE URCĂ PE SCENĂ

Padina Folk este o activitate realizată de către CJD în parteneriat cu Centrul Judeţean de Cultură şi se înscrie în strategia pe care am gândit-o şi pe care o avem în vedere vizavi de promovarea acestei staţiuni turistice. Noi spunem că am reuşit să aducem nume importante din folk-ul românesc, care sunt pe afişul celor două zile de spectacol. Eu cred că Vasile Şeicaru, Mircea Baniciu, Andrei Păunescu şi ceilalţi care mai sunt chiar cred că vor crea două zile de adevărat regal în domeniul muzicii folk. Sper să ne ajute şi timpul, dar dacă am văzut că la Cluj s-a stat în ploaie şi dacă va ploua eu am convingerea că vom avea public, că vom avea spectator” a declarat preşedintele CJD, Alexandru Oprea. Potrivit acestuia  traficul va fi restricţionat, în zonă, în zilele Festivalului „Padina Folk”.   „Autoturismele personale nu vor avea acces decât până în Lunca Padinii, pentru că noi ca organizatori trebuie să permitem accesul autoturismelor de Poliţie, de  Salvare şi de Pompieri ”, a mai precizat preşedintele CJD, Alexandru Oprea.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro