O alunecare de teren a rupt DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni! Drumul a fost reabilitat anul trecut

Drumul județean 714, Glod – Moroieni, este afectat de o alunecare de teren care a secționat drumul, creând o diferență de nivel de peste 50 de centimetri. Falia s-a creat cu aproximativ 1 kilometri înainte de intrarea în Sanatoriul Moroieni, care este în pericol de rămâne izolat. De câteva zile accesul mijloacelor de transport este foarte dificil.

Astăzi, o echipă a SCLDP, societatea Consiliului Județean a umplut,provizoriul, diferențele de nivel pentru a permite acesul mijloacelor de transport și ale celor care aprovizionează spitalul. Problema însă este una complexă, din cauza alunecării de teren. Pentru salvarea drumului este necesară a apărare de mal în zona afectată.


Drumul a fost reabilitate anul trecut. S.C. LDP S.A. a executat în zonă atât lucrări de plombare, cât şi betonare, drumul fiind închis circulației în  intervalul 4 – 19 august 2017. Pe primii 2 kilometri de la intrare în Glod spre Sanatoriul Moroieni, în același interval al anului trecut, firma CONI a executat lucrări de asfaltare.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic