O alunecare de teren a rupt DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni! Drumul a fost reabilitat anul trecut

Drumul județean 714, Glod – Moroieni, este afectat de o alunecare de teren care a secționat drumul, creând o diferență de nivel de peste 50 de centimetri. Falia s-a creat cu aproximativ 1 kilometri înainte de intrarea în Sanatoriul Moroieni, care este în pericol de rămâne izolat. De câteva zile accesul mijloacelor de transport este foarte dificil.

Astăzi, o echipă a SCLDP, societatea Consiliului Județean a umplut,provizoriul, diferențele de nivel pentru a permite acesul mijloacelor de transport și ale celor care aprovizionează spitalul. Problema însă este una complexă, din cauza alunecării de teren. Pentru salvarea drumului este necesară a apărare de mal în zona afectată.

Drumul a fost reabilitate anul trecut. S.C. LDP S.A. a executat în zonă atât lucrări de plombare, cât şi betonare, drumul fiind închis circulației în  intervalul 4 – 19 august 2017. Pe primii 2 kilometri de la intrare în Glod spre Sanatoriul Moroieni, în același interval al anului trecut, firma CONI a executat lucrări de asfaltare.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro