Moș Crăciun, capricios! După Primăria Târgoviște, sesizări penale și în dreptul CJD

Moș Crăciun nu aduce vești bune nici sub bradul Consiliului Județean Dâmbovița. Cheltuirea banului public  face obiectul unor sesizări, aflate în verificare de către organele de cercetare penală (printre aspectele sesizate se numără achiziții pentru drumuri județene, dar și anumite deplasări  externe). Unele aspecte au fost relatate și de presa locală.

VEZI SI: TÂRGOVIȘTE: Primarul și viceprimarul municipiului, vizați de o plângere penală pentru grup infracțional

Pe lângă cheltuirea banului public în mandatul actualului președinte CJD, Daniel Comănescu, se verifică și achizițiile din cadrul SCLDP, în urma unei sesizări despre cumpărarea de utilaje în perioada 2015 – 2016. Pe surse, în această speță, avem cunoștință despre existență unor dosare penale la autoritățile statului. Pare că 2019, va fi un an agitat, din punctul de vedere al explicațiilor pe care aleșii locali sau județeni le au de dat. Asta dublează, oarecum, agitația din sânul partidului care “guvernează”  județul și țara, unii având mai mut de o grijă pe cap.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Moș Crăciun, capricios! După Primăria Târgoviște, sesizări penale și în dreptul CJD

  • 15 decembrie 2018 at 12:10
    Permalink

    Bravo Mosule, in sfarsit intri in mafia damboviteana! Dă cu răpciugile astea de pămant, tăvăleste-i să simtă răcoarea ce-i asteaptă, au supt destul! Nea Manole trădătorul, fost director SCLDP si-a ingrosat conturile personale din afaceri murdare facute timp de 4 ani pe spatele acestei societati sfasiate si falimentate de psd-isti, care mai functioneaza azi doar pt a ingrosa conturile personale ale celor 5 directori care nu fac altceva decat sa taie frunza la caini. Utilajele cumparate la licitatia trucata facuta in Anglia de Manole, fost prieten al renegatului Tutuianu sunt doar niste vechituri care in prezent ingroasa parcul de fiare vechi al firmei. Deci Mosule, inchipuie-ti ce face Alin tradatorul ajuns prin santaj Vicepresedintele CJD, din judet??? Ia-i mosule, du-i la racoare!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro