Mercedes-Benz a livrat un prim lot de autobuze Citaro Hybrid pentru Târgoviște

Mercedes-Benz a livrat un prim lot de 10 autobuze Citaro Hybrid destinate Primăriei Municipiului Târgoviște. Primul autobuz a sosit în luna decembrie, fiind așteptate încă 27, din care 10 au ajuns astăzi.

Autobuzele se află la reprezentanța Mercedes-Benz din București, și vor ajunge la Târgoviște în prima parte a lunii martie.  Alte 10 autobuze au plecat, deja, din Germania către România.

” Între primăria Târgoviște si Mercedes -Benz a fost semnat un contract de furnizare a 28 de autobuze hibrid diesel-electric, urmând ca în cursul lunii martie să fie livrate integral, iar în Târgoviște să dispunem de mijloace de transport moderne, ecologice, care vor oferi condiții de călătorie cu nimic mai prejos comparativ cu cele din marile centre urbane europene..

 Autobuzul Citaro reprezintă coloana vertebrală a transportului public în toată Europa, cu peste 55.000 de vehicule livrate.
Versiunea Hybrid a acestui autobuz și-a dovedit performanțele privind fiabilitatea si rentabilitatea, fiind achizitionat în volume semnificative de catre operatorii de transport din Berlin, Stuttgart, Munchen, Rotterdam, Cracovia sau Madrid.

 Autobuzele sunt echipate cu: Senzori numărare călători;  Sistem informare călători audio-video in/out bus – panouri LED; LCD – 21.5″; Sistem CCTv interior bus + video exterior – 4 camere interioare si 2 camere exterioare; Sistem comunicare audio-video sofer-calatori;  Computer de bord; Echipament de vanzare bilete – instalat în bus, la șofer, cu opțiune de validare; Validator dual;  Modul comunicații autobuz-CAN; Terminal controlori; Automat de reîncărcare bilete (instalat in autobuz);Sistem integrat de gestiune si diagnosticare electronica;

 Valoarea contractului este de 44.720.680 lei, fara TVA, iar finanțarea este asigurată prin fonduri europene.”  a declarat Cristian Stan, primarul municipiului.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro