MĂNEȘTI: Sub pod se taie panglica, pe pod se ocolește groapa!

Tăiere de panglică, vineri 22 mai , în comuna Mănești, Dâmbovița. S-a finalizat, se pare, prima etapă a unei lucrări de punere în siguranță a podului de pe drumul comunal 117 peste râul Dâmbovița, afectat de inundațiile de anul trecut. O investiție de 500 000 de lei (5 miliarde de lei vechi) finanțată de Guvernul României, care a constat în apărări de mal cu gabioane pe o lungime de 220 metri liniari şi calibrare albie în amonte.

În timp ce oficialii tăiau panglica legată de doi pari sub pod, șoferii înjurau festivismul exagerat, ocolind groapa din pod. Groapă care a ajuns și la noi, într-o fotografie trimisă de unul dintre acești șoferi, indignat că la o 5 miliarde investiție nu s-au găsit două roabe de asfalt să se repare și groapa din pod. Indignarea vine și din faptul că pe rețelele de socializare unii din participanții la momentul festiv au anunțat că ar fi vorba despre inaugurare podului.

“Groapa este și pe un soi de curbă pe direcția MĂNEȘTI  – Târgoviște, curbă spre dreapta, iar toți cei care vin dinspre MĂNEȘTI merg pe contrasens pentru că e adâncă.” ne-a scris cititorul nostru.

Podul cu pricina este pe un drum comunal fiind în ograda primăriei localității Mănești. Lucrările inaugurate reprezintă doar o etapă a procesului de punere în siguranță a obiectivului, fiind nevoie în continuare de apărări de mal cu gabioane, diguri de dirijare, calibrare albie, prag de fund şi refacere sfert de con și culee. Refacerea îmbrăcăminții asfaltice a podului este o altă poveste și o altă investiție, dar se impune măcar astuparea acestei gropi care pune în pericol traficul din zonă. Cu sau fără panglică!

manesti

inaugurare

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “MĂNEȘTI: Sub pod se taie panglica, pe pod se ocolește groapa!

 • 30 mai 2015 at 19:03
  Permalink

  a tăiat panglica la digul de apărare?! Dumnezeule cât infantilism… da cât de dobitoci să fie ăia de asistă… cât despre ăia de îl cred și îl admiră pe panglicar iertați să fie…

  Reply
 • 30 mai 2015 at 0:09
  Permalink

  Noi, în Dâmbovița, suntem mari specialiști în poduri, se știe !

  Reply
 • 29 mai 2015 at 23:43
  Permalink

  Iar TUTUIANU se da mare in apa mică.
  Rușinică dl Presedinte, e frumos sa participați la asemenea evenimente si sa mai si scrieți pe Facebook ca reabilitați poduri???

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro