Lucrări Centura Târgoviștei (ziua 3): Șansă nesperată pentru melc să ne prindă din urmă

Distribuie:

foto: lucrări Centura Târgoviștei, 12 iulie, ora 15:00

Ziua trei de lucrări la mega proiectul de reabilitare al inelului de centură al Târgoviștei a bătut pasul pe loc cu cele două utilaje și două camioane, plus 3 – 4 muncitori, din care unul este paznicul șantierului. S-a decopertat din asfaltul vechi de pe podul de la COS, în zona nedecopertată de firma CAST care a lucrat acolo în cursul lui 2012,  și s-a îndepărtat din balustradă, ardelenește, în ritm de melc. Poate săptămâna viitoare, începe și debutul în forță….

AICI puteți vedea ce s-a întâmplat în prima zi, iar AICI cum au decurs lucrările în cea de-a doua.

Gazeta Dâmboviței îi invită pe cititorii noștri, care au dovedit mereu spirit civic, să monitorizeze ritmul lucrărilor, și în măsura în care este posibil și calitatea lor, pentru a obliga atât constructorul, cât și primăria Târgoviște să finalizeze în termen și în bune condiții acest proiect.

 

Conform contractului de lucrări adjudecat de Asocierea SC TELOR INVEST SRL – RICCIARDELLO COSTRUZIONI SRL – SC PETROCONSTRUCT GROUP SRL – SC LEODRUMIT CONSTRUCT SRL., până la 1 decembrie 2018, trebuie realizate:

– reabilitarea sistemului rutier existent in lungime de 13,808 km, pe zonele in care drumul are 4 benzi de circulatie si latirea zonelor cu 2 benzi de circulatie la 4 benzi acolo unde este posibil, pe urmatoarele tronsoane: str. Petru Cercel, str. Laminorului, Calea Campulung, Bulevardul Eroilor, Aleea Sinaia, Aleea Manastirea Dealu, str. Magrini, str. Caramidari (comuna Razvad) – ramura Valea Voievozilor, str. Calea Ialomitei (str. Canalului);
– reabilitarea pasajului superior Petru Cercel;
– modernizarea si dublarea podului rutier peste Raul Ialomita la Teis, prin executarea unui nou pod, in aval de cel existent pentru doua benzi de circulatie si extinderea la 4 benzi de circulatie a portiunii de drum cuprinse intre acest pod si pasajul DN 71;
– reabilitarea pasajului superior DN 71 in zona Targoviste Nord;
– reabilitarea podului rutier peste raul Ialomita la Valea Voievozilor;
– reabilitarea retelei de canalizare;
– reabilitarea trotuarelor pe tot traseul inelului de centura si executia unor trotuare noi;
– reabilitarea sensurilor giratorii si a drumurilor laterale.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Lucrări Centura Târgoviștei (ziua 3): Șansă nesperată pentru melc să ne prindă din urmă

  • 13 iulie 2017 at 12:49
    Permalink

    Chiar daca lucrarile astea de inceput aduc mai putine voturi decat cele de la asfaltarile din cartiere primarul ar trebui sa delege un coechipier, mai rezistent la caldura, sa supravegheze lucrarile astea, pentru ca inteleg ca daca nu se termina in termen va trebui sa dam inapoi si ce am “volatilizat’ de la Uniunea Europeana si atunci multi dinte cei implicati ar trebui sa stea “mai la racoare”.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro