Ionuț Săvoiu (PSD), deranjat de criticile opoziției privitoare la proiectele de infrastructură

Distribuie:

    Deputatul PSD Titu, Ionuț Săvoiu, s-a declarat deranjat de declarațiile liderilor PNL aflați în vizită în Dâmbovița care au criticat guvernul Ponta în privința proiectelor de infrastructură. Conform liberalilor, marii investitori din județ sunt sfidați de guvernul României care nu le oferă infrastructura necesară. Săvoiu spune, însă, că lipsa infrastructurii se datorează incapacitații guvernelor anterioare și fostului ministrul al transporturilor Ludovic Orban, actualmente copreședinte al PNL Dâmbovița.

Ce a făcut Guvernul Ponta? Eu aș întreba ce a făcut ministrul Ludovic Orban, când era ministrul Transportului, ce a făcut Anca Boagiu, pe vremea când era ministru în Guvernul Boc, când a fost practic blocată finanțarea și dezvoltarea proiectului de lărgire la 4 benzi de la Bâldana la Târgoviște? Ce au făcut când au avut grijă ca să nu existe un drum expres de la Ploiești la Găești? Guvernul Ponta, prin analiza pe care a făcut-o la realizarea Master Planului de Transport, a obținut finanțare europeană pentru drum expres de la Găești la Ploiești, prin Târgoviște, un proiect de mare impact pentru economic județului Dâmbovița, în perioada următoare, cu termen de realizare 2021-2022. Guvernul Ponta a aprobat ca drumul Bâldana-Târgoviște, până la Sinaia, să facă parte din lista de drumuri interregio și să devină prioritate la finanțare, din fonduri europene, în Master Planul General de Transport al României, în timp de fosta guvernare nici măcar nu s-au gândit să includă acest drum în program. Ni se explica atunci de ce nu avem noi trafic de 4 benzi de la Bâldana la Târgoviște. Ni se spunea că nu îndeplinim cifrele de 8 000 de vehicule/zilnic, medie multianuală, și de aceea Târgoviștea nu merită să fie pe un traseu pe patru benzi. Acum, s-a declanșat, practic, procedura de achiziție publică și s-au depus ofertele pentru Bâldana- Titu. Guvernul Ponta a pus pe lista de priorități a finanțării exact drumurile care ne interesează pe noi, a declarat deputatul PSD Ionuț Săvoiu, într-o conferință de presă a partidului. 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 9 ganduri despre “Ionuț Săvoiu (PSD), deranjat de criticile opoziției privitoare la proiectele de infrastructură

 • 6 noiembrie 2015 at 23:53
  Permalink

  Dar ma intreb ti iti pasa de oameni. daca da si vrei o dezbatere serioasa de ce te ascunzi sub anonimat? Ai ceva de ascuns cu pasarea ta de oameni. Esti cumva platit de opozitie sa faci agitatie pe net?

  Reply
 • 11 august 2015 at 13:30
  Permalink

  Rusine. DN 71 Targoviste -Pucioasa- Sinaia este un dezastru.
  Nu va pasa de oameni

  Reply
  • 6 noiembrie 2015 at 23:49
   Permalink

   Intradevar este un dezastru! Recunosc nu am reusit sa facem mare lucru insa privesc cu incredere in viitor!

  • 6 noiembrie 2015 at 23:51
   Permalink

   Cea mai buna dovada ca ne pasa de oameni este ca am facut nenumarate demersuri in acest sens si am inca sperante ca lucrurile se vor indrepta deorece modernizarea lui DN 71 este inca la prioritati.

 • 8 august 2015 at 7:38
  Permalink

  🙂 pe româneşte: ba pe-a mă-tii! 😀 )))))

  Reply
 • 7 august 2015 at 23:53
  Permalink

  La firma dlui sau la firmele dlui,ca are peste 10,si isi trage bani de la fiecare;Heveco,Urbis,Land Support,si alte 6-7 bucati. Intr-un cuvant,a prosperat in cei 4 ani de deputatie,ce mai,bun om de afaceri. Ii place si concurenta dlui deputat,asa isi arata valoarea,nu-i asa?? Insa oamenii au invatat ceva in acesti ultimi ani:sa nu-i mai creada pe escroci si criminali.

  Reply
  • 6 noiembrie 2015 at 23:48
   Permalink

   E la moda sa fabulezi sau esti bolnav?

 • 7 august 2015 at 17:53
  Permalink

  Haideti domnul deputat va stiam om serios. Drum expres Ploiesti Targoviste Gaesti de realizat in 2021-2022 ( adica cu doua benzi pe sens, adica cu poduri pe patru fire ) Si actuala putere nu a fost in stare sa finalizeze macar centura Targovistei cu banii adusi de altii.O sa treaca TIR-urile prin Tagoviste de pe drumul expres si o sa ne distruga bunatate de asfalt turnat in Tagoviste in anul electoral evident cu bani adusi tot de altii PIDU-rile Cu toate ca mi-as dori sa vad drumul expres de care faceti vorbire dar daca nu mai e Ioan Rus ministru la transporturi n-o sa vad nici centura ca sa nu se prostitueze sotiile locurilor de munca pe care le-ati creeat in Targoviste domnule deputat.
  Daca se rezolva macar autostrada spre Sibiu aprobata in planul national din 1994 mai credeam in politicienii nostri. Daca nu mai candidati nu va mai ” uzati” acum la sfarsit de mandat. Unii au dreptate la firma va statea mai bine ca stiati ce spuneti si chiar faceati ce spuneati. . Sigur nu vorbeam de PUG-ul Targovistei. pe care l-ati lasat ca un schelet in dulap.Prietenii stiu de ce.

  Reply
  • 7 noiembrie 2015 at 0:06
   Permalink

   Stimate Domnule Arhitect,

   Incerc sa fiu un om serios. Dovada ca ceea ce spun o gasiti in cadrul documentului programatic de mai jos:

   http://www.savoiu.ro/wp-content/uploads/2015/09/Lista-proiectelor-eligibile-in-cadrul-POIM_clauza-reforma_transport.pdf

   Daca nu se va respecta ce scrie acolo nu cred ca este dovada mea de neseriozitate.

   Eu impreuna cu alti colegi am facut suficiente demersuri sa evidentiem ca DN 72 trebuei sa aiba un drum expres deorece pe acest tronson avem un trafic care se ridica la 15000 de vechicule medii zilnice in acest moment. Asta a tinut de noi. Documentul programatic de mai sus a fost aprobat de Comisia European. Acest lucru asigura o mult mai mare incredere ca lucrurile nu mai pot fi intoarse ca la …. Ploiesti sau mai bine zis ca la…. Bucuresti.

   Eu cred ca este datoria tuturor inclusiv a opiniei publice si a tuturor fortelor politice locale sa sustina proiectul si nu sa-l ia in deradere daca au sentimentul ca tin la Dambovita

   Iar in ceea ce priveste PUG-ul din dulap al Tragovistei si centura finantata de altii eu cred ca trebuie sa gasiti vinovatii in alta parte si nu la mine sau la PSD.

   PS: Va multumesc pentru aprecierile in general pozitive la adresa mea. Va rog sa mi permiteti ca si ca deputat am incercat pe cat posibil sa raman totusi intr-o zona de rezonabilitate pentru momentul actual. Sa stiti ca ma straduiesc in continuare.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro