Încep lucrările pentru creșterea eficienței energetice a Spitalului Orășenesc Pucioasa

Primăria Orașului Pucioasa, în calitate de beneficiar de fonduri Regio, a accesat finanțare europeană nerambursabilă prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în cadrul Axei prioritare 3 – „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, Prioritatea de investiții 3.1 – „Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor”, Operațiunea B – Clădiri publice.

Recent a fost semnat contractual de lucrări pentru creșterea eficienței energetice a Spitalului Orășenesc Pucioasa. Firma câştigătoare este Construcţii Erbaşu.

Prin această inițiativă, reprezentanții administrație locale din Pucioasa au ca obiectiv reducerea emisiilor de carbon prin creșterea eficienței energetice a unei clădiri a Spitalului Orășenesc Pucioasa. Astfel, măsurile ce vor fi implementate vor conduce la diminuarea emisiei gazelor cu efect de seră, precum și la scăderea consumului anual de energie primară. Totodată, vor fi create condițiile pentru obținerea avizului ISU și pentru asigurarea îndeplinirii cerințelor fundamentale de securitate la incendiu.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Orășenesc Pucioasa” are o alocare în valoare totală de 32.270.838,22 lei, din care peste 27 de milioane de lei reprezintă contribuția FEDR, aproape 4,2 milioane de lei provin din bugetul național, aproximativ 643 de mii de lei fiind contribuția beneficiarului.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro