GĂEȘTI: Bazinul de Înot, în linie dreaptă! CNI a adjudecat contractul de lucrări

La Găești se va construi al doilea bazin de înot cu destinație didactică, din județul Dâmbovița, după cel de la Titu. Compania Națională de Investiții a semnat contractul de lucrări atribuit firmei Construcții Erbașu, societate care realizează asemenea proiecte și în alte județele din țară. Conform edilului Gheorghe Grigore bazinul va fi construit lângă  Sala de Sport din incinta Liceului Tehnologic ,,Dr. C. Angelescu” din localitate. Lucrarea ar trebui să fie gata într-un an.

Primăria oraşului Găeşti a predat, deja, amplasamentul către CNI, prin hotărâre de consiliu. Consilierii locali au decis şi asigurarea finanţării din bugetul local pentru lucrările de racordare la utilităţi: curent electric, apă, canalizare, reţea de gaze, necesare funcţionării bazinului.

De la începutul anului, administrația locală a semnat alte trei mari proiecte de finanțare, cu o valoare ce depășeste 3 milioane de euro, pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale Grădinița Inocența,  reabilitarea Școlii Radu cel Mare și construirea unei creșe.

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro