GĂEȘTI: Bazinul de Înot, în linie dreaptă! CNI a adjudecat contractul de lucrări

La Găești se va construi al doilea bazin de înot cu destinație didactică, din județul Dâmbovița, după cel de la Titu. Compania Națională de Investiții a semnat contractul de lucrări atribuit firmei Construcții Erbașu, societate care realizează asemenea proiecte și în alte județele din țară. Conform edilului Gheorghe Grigore bazinul va fi construit lângă  Sala de Sport din incinta Liceului Tehnologic ,,Dr. C. Angelescu” din localitate. Lucrarea ar trebui să fie gata într-un an.

Primăria oraşului Găeşti a predat, deja, amplasamentul către CNI, prin hotărâre de consiliu. Consilierii locali au decis şi asigurarea finanţării din bugetul local pentru lucrările de racordare la utilităţi: curent electric, apă, canalizare, reţea de gaze, necesare funcţionării bazinului.

De la începutul anului, administrația locală a semnat alte trei mari proiecte de finanțare, cu o valoare ce depășeste 3 milioane de euro, pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale Grădinița Inocența,  reabilitarea Școlii Radu cel Mare și construirea unei creșe.

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro