Gabriel Boriga a inspectat comandamentul de iarnă! La Târgovişte, totul este pregătit

36 de utilaje, 120 de oameni şi tone de material antiderapant sunt pregătite să intervină pentru deszăpezire pe raza municipiului Târgovişte. Astăzi, primarul municipiului Gabriel Boriga şi directorii instituţiilor cu responsabilităţi pe linia acţiunilor de deszăpezire, au inspectat comandamentul de iarnă, care se anunţă una grea.

Conform planului de deszăpezire, prioritare sunt centura municipiului şi intrările în oraş, arterele care merg către spital şi instituţiile publice, străzile principale, apoi trotuarele din zonele centrale şi staţiile de autobuz, după care se va intra şi pe străzile secundare şi terţiare.

“Fac un apel la târgovişteni. După cum vedeţi, nu avem mii de oameni care să facă şi munca manuală şi să dea zăpada cu lopata. Îi rog pe târgovişteni să nu se dea înlături de a folosi o lopată şi a ajuta administraţia publică pentru a curaţă zăpada cât mai repede, din locurile unde utilajele nu pot să intre. Dacă nu ne vom ajuta unii pe alţii o să ne fie foarte greu. Operativitatea este cuvântul care trebuie să ne ghideze acţiunile.” a apreciat primarul Gabriel Boriga.

Conform lui Dănuţ Badea, directorul Direcţiei de Salubritate a primăriei, anul trecul la nivelul municipiului acţiunile de deszăpezire au costat aproximativ 10 miliarde de lei vechi. Pentru anul acesta au fost bugetate 5 miliarde, dar suma va fi suplimentată în funcţie de necesităţi.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro