FOTO EXCLUSIV – Iată cum vor consilierii ACL să împartă banii pentru primării

Consilierii ACL au venit în această dimineață cu o serie de amendamente la hotărârea de împărțire a cotelor defalcate din taxa de TVA. Ședința de CJD a început la ora 7:30, dar după 30 de minute s-a luat o pauză de consultări, pe subiectul împărțirii banilor. Gazeta Dâmboviței publică în exclusivitate propunerile ACL de împărțire a banilor pe localități.

UPDATE: După reluarea ședinței, inițiatorul ordinii de zi, președintele CJD, Adrian Țuțuianu a scos de pe ordinea de zi hotărârile privind rectificarea bugetului propriu și repartizarea la bugetele locale ale localităților a influențelor rezultate din rectificarea bugetului de stat. Inițial, Țuțuianu făcuse o propunere consilierilor ACL de a suplimenta suma alocată primăriilor cu 5 miliarde de lei vechi, care să fie luată de la SCLDP. În plus, ACL-ului i se promisese că din sumele economisite la contractele de asociere între consiliile locale și CJD, să fie finanțare exclusiv asocieri cu primării conduse de primari PDL. În aceste condiții, grupul ACL din CJD și-a menținut punctul de vedere legat de depunerea unor amendamente pe buget, urmând ca sumele economiste să facă obiectul unei alte hotărâri de consiliu.

CLICK  pentru a mări fotopropuneri-pdl-rectificare-buget (1) propuneri-pdl-rectificare-buget (3) propuneri-pdl-rectificare-buget (4)propuneri-pdl-rectificare-buget (2)

CITEȘTE ȘI: AMENINȚĂRI: ȚUȚUIANU SCOATE ÎN STRADĂ PRIMARII ȘI PERSOANELE CU HANDICAP!

adrian tutuianu


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro