Amenințări: Țuțuianu scoate în stradă primarii și persoanele cu handicap!

Majoritatea ACL din Consiliul Județean a respins, aseară, într-o ședință nocturnă de la ora 21:00, din nou, ordinea de zi. Același lucru se întâmplase și la ședița ordinară de la ora 13:00. ACL e nemulțumit de alocările făcute în cadrul rectificărilor bugetare. înainte de vot, președintele CJD a ținut un discurs în fața colegilor asezonat cu amenințări la adresa consilierilor. Țuțuianu a spus că dacă aceștia nu vor adopta hotărârile în forma propusă de inițiator, adică de domnia sa, nu se va da înapoi chiar și de la a-i aduce în fața Consiliului Județean pe primari și câteva mii de persoane cu handicap. Țuțuianu spune că neadoptarea hotărârilor vor afecta ce două categorii.

În replică, liderul ACL, Ludovic Orban a declarat:Proferarea de amenințări este unul din mijloacele cu care își închipuite PSD că poate să sperie populația. Amenințări cu plângeri penale, cu strângerea persoanelor cu dizabilități… N-am înțeles! Care e motivul pentru care domnul Țuțuianu cheamă persoanele cu dizabilități? De unde știa cum vor vota consilierii județeni?”

Totodată, președintele CJD a precizat că dacă va fi nevoit de situație, va forța dizolvarea CJD. “Poate își dă demisia domnul Țuțuianu, asta e posibil. Dar dizolvarea CJD se face când sunt întrunite condițiile legale.” a replicat Orban.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”xzjnMlq7s1M”]


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Amenințări: Țuțuianu scoate în stradă primarii și persoanele cu handicap!

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro