Firma Arctic este așteptată să vină să investească și la Comișani

  • ,,Sper să vină cei de la firma Arctic să facă și la Comișani o fabrică de piese componente. Cei de la Arctic au cumpărat 10 ha de teren în satul Lazuri pentru a construi o hală de producție’’

Drumurile agricole se pare că sunt singurele drumuri care au mai rămas neasfaltate din comuna Comișani, pentru că infrastructura rutieră propriu – zisă a fost pusă la punct! Afirmația aparține primarului comunei Comișani, Ion Bătrânu, care își îndreaptă acum atenția spre zona industrială a  localității, pe care vrea s-o dezvolte în vederea atragerii de noi investitori. Vizată de edil este chiar societatea Arctic, care este așteptată să construiască o hală de producție și  în comuna Comișani, mai ales că aceasta este prezentă deja în localitatea vecină Ulmi, unde a dezvoltat o capacitate importantă de producție. Firma Arctic a achiziționat deja 10 ha de teren pe raza localității Comișani, dar rămâne de văzut ce va face cu această suprafață.

,,Comuna Comișani este asfaltată în totalitate, pe câmp aș mai avea de asfaltat. Bătălia este că aș vrea să asfaltez acolo unde am declarat zonă industrială. Sper să vină cei de la firma Arctic să facă și la Comișani o fabrică de piese componente. Cei de la Arctic au cumpărat 10 ha de teren în satul Lazuri pentru a construi o hală de producție. Eu promisiunile le văd când va începe efectiv investiția. Ei au cumpărat, au venit, au făcut PUZ-ul, numai că acum așteaptă ceva bani de la stat. Eu am făcut foarte mult, am făcut toate demersurile în acest sens… și îi asigur că am să le fac drumuri, o să le duc apa, canalizarea, o să le fac toate modernizările, numai să vină, pentru că zona industrială este un punct forte al comunei noastre. Eu mă rezum la ceea ce văd în comuna Comișani, la Nimet. Dacă nu aveam Nimetul pot să spun că eram mult mai în jos ca buget, ca și construcții, din toate punctele de vedere’’, a declarat Ion Bătrânu, primarul comunei Comișani, în cadrul unei conferințe de presă… la PSD Dâmbovița.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro