După ani de promisiuni, pasajul Romlux, tot sub ape!

Nu există ploaie mai puternică în urma căreia pasajul din zona Romlux, de la ieşire din municipiul Târgovişte, să nu fie inundat. E un lucru bine ştiu şi de şoferi şi de autorităţi. Pasajul a fost şi astăzi sub ape, după furtuna de 15 minute care s-a abătut asupra Târgoviştei.

Rezolvarea problemei ţine de finalizarea lucrărilor la centura ocolitoare a municipiului, pasajul fiind prins în proiect. În 2011, atunci când încă se lucra la centură, administraţia locală anunţa că problema pasajului a fost rezolvată: “S-a montat o stație de pompare a apei care va prelua toată apa și o va deversa în rețeaua principală de canalizare a orașului. Vă asigur că nu veți mai vedea pasajul inundat.” declara în iunie 2011, primarul Gabriel Boriga.

Lucrările la centură s-au oprit un an mai târziu, iar pasajul cu toată pompa lui este şi astăzi inundat, semn că undeva lucrurile merg prost. Firma care a executat lucrarea este demult dusă, deci slabe şanse să mai fie trasă la răspundere cu privire la pasaj.

În privinţa proiectului centurii, din care face parte şi pasajul, licitaţia de atribuire a restului de executat a fost deschisă în august 2013. Până la acest moment, lucrarea nu a fost atribuită unui câştigător. Lucrările de reabilitare şi modernizare a drumului de centură a municipiului Târgovişte sunt finanţate prin Programul Operaţional Regional. Valoarea totală a proiectului este de 88,7 milioane de lei, dintre care 70,2 milioane de lei sunt bani  nerambursabili.

inundatii pasaj romlux targoviste (1) inundatii pasaj romlux targoviste (2) inundatii pasaj romlux targoviste (3) inundatii pasaj romlux targoviste (4) inundatii pasaj romlux targoviste (5) inundatii pasaj romlux targoviste (6) inundatii pasaj romlux targoviste (7)

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro