DJ 714 distrus în zona Cheie Tătarului de viitură. CJD a anunțat că va reface drumul (VIDEO)

Nordul județului nostru a fost afectat, noaptea trecută, de o furtună violentă, care a creat pagube însemnate. Nordul județul se ală sub avertizare Cod Portocaliu până în această noapte. Ploaia puternică a format o viitură care a mătura zona Cheile Tătarului și Zănoaga.

Am fost personal în munte pentru a vedea care este situația și pentru a găsi cele mai bune soluții.

Pot să vă spun, după o analiză chiar la fața locului, că aproximativ 200 de metri din DJ714, la intrarea în Cheile Tătarului, au fost distruși de ploile puternice din cursul nopții trecute. Accesul către zona Platoul Padina se va face pe varianta asfaltată de pe marginea Lacului Bolboci.

Drept urmare, drumul va fi închis până la refacerea porțiunii afectate. În acest sens, la Cabana Bolboci, dar și la intrarea pe drumul dinspre Peștera spre Cheile Tătarului, vor fi montate indicatoare care vor anunța acest lucru.

În ceea ce privește turiștii aflați acum în munte, aceștia sunt în deplină siguranță. A fost găsită și ruta pe care pot merge spre casă.

Vă asigur că vom reface drumul în cel mai scurt timp, astfel încât zona montană să fie accesibilă pe toate rutele existente. În acest sens, am convocat, pentru această după-amiază, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița.”  a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro