Distracții inedite de Ziua Comunei Gura Ocniței

Distribuie:

Cea mai complexă manifestare cultural-artistic-distractivă a aceste veri va avea loc în zilele de 19 și 20 iulie, în comuna Gura Ocniței, din județul Dâmbovița.

   Totul va debuta vineri, 19 iulie, la ora 10:00, la Căminul Cultural Gura Ocniței, cu simpozionul “Cultura în mediul rural”, vernisaj de expoziții, lansări de cărți ale scriitorilor Vasile Lupașcu și Adrian Stângă, un Maraton al Lecturii, o Caravană AJOFM și recitaluri de muzică și poezie.
   De la ora 16:00, pe Dealul Crucii se va desfășura un ceremonial religios, iar apoi va debuta ediția a VI-a a “Festivalului Florilor de Câmp”. “Cel mai frumos buchet”, ateliere de pictură, circ și pictură pe față, precum și recitaluri ale Ansamblului “Comorile Satului” și ale “Clubului Victorioșilor”, precum și a trupei de divertisment pentru copii “Ceata lui Zâmbilici” vor întregi festivalul. Noutatea absolută a acestei ediții este prezența unui balon cu aer cad, care va efectua ascensiuni captive cu cei doritori. Sfântul Ilie va cosi în carul său înflăcărat, fiind însoțit de componenții trupei de jonglerie cu foc “Drum’N’Fire” și de voluntarii SVSU Gura-Ocniței. Invitați speciali:Lorelai Moșneguțu (câștigătoarea talent-show-ului “Românii au talent”), trupa “Harmony Sound”, cantautorul Tică Lumânare (Grupul “Karma”) și Grupul de Tradiții “Macoveiul”, din Padina, jud. Buzău. Focurile de artificii vor lumina cerul.
   A doua zi, de la ora 16:00, pe scena din Parcul satului Adâncă, va avea loc un mare concert folcloric, la care își dau concursul: George Nucă (moderatorul emisiunii “Rămășag pe Folclor”, de la Etno TV), Ion Drăgan, Florin Ștefan, Ionel Lazăr, Lorelai Moşneguţu, “Comorile Satului” și “Clubul Victorioșilor”. Prezintă: Roxana Clopotaru și Victor Mihalache.
   Al doilea rând de focuri de artificii va pune punct final ediției 2019 a Zilelor Comunei Gura Ocniței.
   Organizatori: Consiliul Local și Primăria comunei Gura Ocniței, în parteneriat cu Căminul Cultural, Bibliotecile și Bisericilor de pe raza comunei, Biblioteca Județeană “I. H. Rădulescu” și Teatrul “Junior” Târgoviște.
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro