Dinspre PNL Târgovişte curg acuzaţiile către Primăria Târgovişte

Distribuie:

„Din nou merg foarte mulţi bani către CSM”

„Ni s-a spus că din cei 500.000 de lei, 400.000 de lei merg la echipa de volei şi 100.000 de lei merg către echipa de baschet. Ce sunt aceşti bani? Plăţi pentru contractele jucătoarelor”

 

 

 

Liberalii de la Organizaţia Municipală lansează atac după atac la adresa celor care conduc Primăria Târgovişte! Vicepreşedintele PNL Târgovişte, respectiv consilierul local municipal în CLM Târgovişte, Adrian Bercu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă de la organizaţia municipală a partidului că la Primăria Târgovişte se face „o mare risipă de fonduri din banii târgoviştenilor”. Cea care a dat „apă la moară” liberalilor a fost ultima rectificare bugetară de la Primăria Târgovişte, operaţiune efectuată la sfârşitul lunii noiembrie 2019, în şedinţa ordinară a CLM Târgovişte. Banii alocaţii capitolului „cultură, recreere şi religie” au sărit în ochii aleşilor liberali…

 

„La Primăria Târgovişte… risipa de bani publici… continuă. La punctul 24 a fost rectificarea bugetară a veniturilor şi cheltuielilor municipiului Târgovişte. La acest punct ne-a atras atenţia capitolul „cultură, recreere şi religie”. Aici întreaga rectificare făcută pe bugetul Primăriei este mai mică decât salariile de la Compania Municipală de Servicii Publice. La bugetul de venituri şi cheltuieli al Primăriei Muncipiului Târgovişte au fost alocaţi 2.960.000 lei, iar aici unde credeţi că au mers cei mai mulţi bani… la cultură, recreere sau religie. La cultură au mers 300.000 de lei către Teatrul Municipal, iar restul de 500.000 lei au mers către Clubul Sportiv Municipal. Din nou merg foarte mulţi bani către CSM. Am sesizat această problemă la comisii şi am cerut clarificări, pe care le-am primit… şi sunt informaţii în plus. Ni s-a spus că din cei 500.000 de lei, 400.000 de lei merg la echipa de volei şi 100.000 de lei merg către echipa de baschet. Ce sunt aceşti bani? Plăţi pentru contractele jucătoarelor. Sunt acestea nişte cheltuieli neprevăzute? Aceste contracte nu erau semnate de la începutul anului, nu au ştiut despre aceste cheltuieli? Aceasta este risipa care se face la Primăria Târgovişte, acestea sunt cifrele şi faptele. Concluziile le trageţi dumneavoastră…”, a semnalat Adrian Bercu, consilier local al PNL în CLM Târgovişte, vicepreşedintele PNL Târgovişte, în cadrul unei recente conferinţe de presă de la partid. Deşi a susţinut astăzi o conferinţă de presă, la Primăria Târgovişte, în cadrul căreia edilul oraşului a demontat acuzaţiile liberalilor, care au fost mult mai numeroase, despre această parte a rectificării bugetare primarul Târgoviştei, Cristian Stan… nu a vorbit.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro