Despre primarii noştri şi pasiunile lor! (I) – VÂNĂTOAREA

 

Am început cu vânătoarea nu pentru că ar fi neapărat cea mai importantă pasiune a primarilor de Dâmboviţa, ci mai ales pentru că sezonul de vânătoare este e pe ultima sută de metrii. Mai sunt doar câteva zile în care se poate vâna iepure, fazan, mistreţ sau raţă. Sunt, în judeţ, câţiva edili care au trecut la rubrica hobby-uri, cel mai vechi sport bărbătesc,vânătoarea.

Unul dintre aceşti aceştia este primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu. Primarul a postat pe pagina sa de facebook o serie de fotografii inedite şi foarte frumoase, reprezentând animale sălbatice, în habitatul lor natural. Pasiunea primarului nu este una neaşteptată, oraşul având în imediata apropiere Rezervaţia de mistreţi de la Bolovani, administră de Ocolul Silvic Răcari.

Vânătoarea este o pasiune împărtăşită şi de alţi edili. Marius Iosif, primarul de la Gura Foii, este şi el un vânător împătimit, având şi o frumoasă colecţie de trofee. “Puşca şi cureau lată” fredonează şi edilii din Râu Alb, Slobozia Moară, dar şi din alte colţuri ale judeţului.

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro