Decizie surprinzătoare a CL Fieni în legătură cu taxa de habitat!

      Consiliul Local al oraşului Fieni a respins, ieri, în şedinţă ordinară, propunerea ADI Salubritate de majorare a taxei de habitat la 18 lei pe lună, respectiv 10 lei în cazul celor care plătesc parțial, 6 lei de gospodărie pentru cei plecați în străinătate, începând cu 1 ianuarie 2015. Consilierii au decis ca la nivelul oraşului Fieni, taxa de habitat, pentru 2015 să rămână la nivelul celei din 2014 la 16 lei de gospodărie şi 9 lei în cazul celor care locuiesc singuri sau a celor care au a doua gospodărie. În cazul cetăţenilor care nu mai locuiesc pe raza localităţii Fieni, fiind plecaţi în străinătate, consilierii au decis ca aceştia să nu mai plătească taxă de habitat, pentru că nu generează nici un fel de gunoi menajer. 

       Recent Arian Ţuţuianu a ameninţat cu excluderea din ADI  localităţile care nu adoptă hotărârea de tutuianu votmajorare a taxei de habitat: “Cine nu vrea să adopte îl exclud din Asociaţie. Să vină cu milionul de euro. M-am săturat de moftangii”.

      ”Nu are ADI competențe, și cu atât mai puțin Țuțuianu, care nu știu în budoiuce calitate comentează pe cine trebuie să dea afară și cine trebuie să rămână, să facă agenda consiliului local nici la Fieni și nici în altă parte. O să avem ședință și o să informez consiliul local în sensul că  o decizie aberantă impusă de Țuţuianu privitor la plata taxei de habitat de către cetățeni care locuiesc în alte state nu mai poate fi acceptată. Cum să plătească dacă nu sunt aici și nu generează gunoi menajer. La Fieni sunt situații de cetăţeni care nu au venit de 14 – 15 ani și care plătesc impozitele pe locuință prin rude. Eu nu pot să le cer bani pe taxa de habitat, lucru care îmi generează datorii la primărie”, a replicat la vremea respectivă Budoiu.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “Decizie surprinzătoare a CL Fieni în legătură cu taxa de habitat!

 • 7 februarie 2015 at 21:45
  Permalink

  Ar trebui sa iesim in strada in fata PRIMARIEI cei care am mai ramas sau cei care suntem plecti in alte orase sa muncim deoarece Fieniul este distru de nenorocitii care ne conduc si vor sa perceapa taxe , gunoiul s-a bagat pe gat , au venit si au pus bietii tarani sau batrani care nu stiu sa citeasca sau nu vedeau bine sa semneze obligat fortat,vai de capu nostru ca nu are cine sa ne apere drepturile de cetatean!

  Reply
 • 30 ianuarie 2015 at 21:04
  Permalink

  Este normal ca o familie compusa din 2 membri sa plateasca aceeasi taxa ca o familie compusa din 7 persoane ? Jegmanire pe fata, furt din banii nostri.

  Reply
 • 30 ianuarie 2015 at 14:24
  Permalink

  Consider ca aceasta taxa de habitat se face cu un abuz care cu timpul va fi elucidat . Mi se pare normal ca o taxa sau un serviciu sa sfie platit pentru ceva de care beneficiez sau in urma unui contract incheiat intre terte parti.Acest lucru nu s-a intamplat si mai ales sa platesti prin factura de curent. Daca este asa de ce nu platim toate utilitatile prin factura de curent. De ce fara nici o instiintare sau contract imi vine pe acesta factura plata taxei de habitat. Pana in luna dec nu am mai platit aceasta taxa deoarece nu locuiesc in or Fieni si m-am trezit in mod abuziv cu aceasta taxa pa factura. Ce poti spune si ce oameni sunt cei cre fac acest lucru fara sa te instiinteze sau sa vina sa verifice si sa incheiem un contract in acest sens la fel cum fiecare din noi are un contract cu celelalte utilitati. Este un abuz grosolan ca cineva sa-ti ia banii in acest fel. multi dintre noi nu obsevam ca aceasta taxa apare pe factura si pana cand rezolvi aceasta situatie trece luni de zile unde platesti degaba.Cine iti da banii inapoi. Cica sa-i dai in judecata.Asta e tare in care traim.Putina rusinica domnilor care abuzati.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro