DÂMBOVIŢA: Document şocant – Un primar scrie despre “lindicul” unei angajate, într-o adresă oficială

Din ce în ce mai multe derapaje ale aleşilor apar în spaţiul public, demonstrând eşecul  partidelor în selectarea candidaţilor, dar şi eşecul culturii electorale a alegătorilor. Oameni cu limbaj sau comportament violent îşi fac loc, tot mai des, printre cei care ocupă scaunele de decizie în cadrul administraţiilor locale.

Recent, un document a apărut în spaţiul public semnat de unul din cei mai în vârstă primari din Dâmboviţa, semn că odată cu anii unele lucruri se pierd. Petre Iuga, primar de 17 ani, al unei comune mici şi sărace din preajma Moreniului, a scris Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa o adresă care va rămâne în istoria instituţiei. Iuga are un conflict cu contabila primăriei, pe care o acuză că  refuză plata unor lucrări necesare funcţionării instituţiei.  Modul în care formulează plângerea este de necrezut: “Să-mi scuzaţi expresia, dacă nu vor neuronii – lindicul respectivei, nu se fac plăţi“, spune şi semnează Petre Iuga.

Acesta confirmă că se află într-un război total cu contabila: “De când am candidat a luat foc. Nu-mi retrag cuvintele folosite în adresă. O să îmi pun o placă de gât şi o să scriu că asta vrea să mai omoare şi chem televiziunile.

Dincolo de conflictul celor doi, limbajul folosit este de neacceptat. Iar dacă acesta a ajuns în documente, putem presupune care este atmosfera în Primăria Vârfuri.

Petre Iuga – foto: voceadambovitei.ro


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “DÂMBOVIŢA: Document şocant – Un primar scrie despre “lindicul” unei angajate, într-o adresă oficială

  • 17 aprilie 2017 at 19:43
    Permalink

    primarele a vrut sa arate ca el are ,,oua,,

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro