Consilierii judeţeni vor ca instituţia să-i doteze cu tablete!

Consilierii judeţeni s-au săturat de mapele clasice cu un vraf de documente în ele. În ultima şedinţă a forului, conservatorul Cătălin Olteanu a propus că hârtia să fie înlocuită cu tablete. Adică consilierii să răsfoiască virtual sutele de pagini ale hotărârilor şi rapoartelor de specialitate. Conform lui Olteanu investţia s-ar amortiza într-un an, din economiile la hârtie. Acest lucru s-ar putea realiza, confrom preşedintelui Ţuţuianu abia din bugetul anului viitor. Tabletele vot intra într-un proiect alături de sistemul de vot electronic. În acest moment, există un sistem eletronic, dar el nu funcţionează.

Singura problemă la dotarea cu tablete ar fi,  din punctul nostru de vedere, distragerea atenţiei consilierilor. Cum hârtia de bine de rău, o citeau macar în parte, s-ar putea ca tabletele să-i ispitească la filme, fluxuri de ştiri sau chiar jocuri. Şi atunci să vezi şedinţe!

PS. Unii dintre consilieri n-au aşteptat dotarea din partea instituţiei. Fostul inspector şcolar Sorin Ion, consilier PDL (foto), e nedespărţit de tabletă, atât la şedinţele forului, cât şi în alte apariţii publice.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro