Compania de Apă, secția TITU: Pagubă de peste 5 miliarde, 3 salariați dați afară și plângere penală

Distribuie:

Comunicat de presa

S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A., anunta incheierea lucrarilor efectuate de Comisia de cercetare disciplinara prealabila, de constatare si evaluare a prejudiciului, constituita in baza Deciziei nr. 124/15.05.2015, referitoare la  savarsirea unor abateri de la normele si procedurile interne de lucru, inclusiv eventualele fapte ce pot imbraca forma penala, care pot fi izvorul unor prejudicii de natura patrimoniala inregistrate de S.C. Compania de Apa Targoviste S.A. prin fapte de omisiune (inactiune), fie prin fapte savarsite cu intentie de catre anumiti salariati din cadrul Sectorului Titu.

Calculul aproximativ al prejudiciului stabilit de catre Comisia de cercetare disciplinara prealabila precum si de constatare si evaluare a prejudiciului aferent Asociatiilor de Proprietari din cadrul Sectorului Titu, cauzat  Companiei de Apa Targoviste Dambovita S.A. in perioada martie 2014 – aprilie 2015 si iunie 2015, in urma neregulilor constatate de catre comisia de control ce au facut obiectul cercetarii disciplinare este de 559.349, 91 lei.

Fata de împrejurările in care a fost săvârșită fapta  si de consecințele faptei, Comisia de cercetare,  a propus spre aprobare Directorului General, ca sancțiuni disciplinare, urmatoarele:

 • Desfacerea disciplinara a contractului individual de munca conform prevederilor art 248, alin.1, lit e) din Codul muncii a 3 (trei) salariati din cadrul Sectorului Titu – CATD;
 • Sanctionarea conform prevederilor art 248, alin.1, lit c) din Codul muncii cu reducerea salariului de baza pe o durata de 3 luni cu 10% a 4 (patru) salariati ai CATD.
 • Sanctionarea cu reducerea salariului de baza pe o durata de 3 luni cu 5% conform prevederilor art 248, alin.1, lit c) din Codul muncii a 2 (doi) salariati;
 • Sanctionarea conform prevederilor art 248, alin.1, lit a) din Codul muncii cu avertisment scris a unui salariat;

Conform calculului estimativ al prejudiciului cauzat societatii, in cuantum de 559.349, 91 lei, consideram ca societatea se constituie parte civila in procesul penal, intrucat facturarea apei potabile catre populatia orasului Titu nu s-a efectuat corespunzator, urmand ca suma sa fie recuperata de la persoanele gasite vinovate de catre organele de cercetare abilitate.

Subliniem faptul ca in data de 15.06.2015 a fost formulata de catre reprezentantii S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. o plangere penala in acest sens si inaintata Inspectoratului de Politie Dambovita.

 

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Compania de Apă, secția TITU: Pagubă de peste 5 miliarde, 3 salariați dați afară și plângere penală

 • 24 iunie 2015 at 13:59
  Permalink

  Tutuianu Adrian este vinovat de toata furaciunea asta, el este principalul pion acolo nu amaratii aia de au fost dati afara, ei probabil au fost pusi sa execute !!! Rusine Adriane esti un om fara pic de demnitate, suntem cu totii siguri ca in cel cel mai scurt timp te vedem la TV in fata DNA ului plangand ca o muiere

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro