CJD vrea să reabiliteze fosta Secție de boli infecțioase, pe bani europeni

Părăsită în 2014, când Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște s-a mutat la Dealu Mare, fost clădire este în paragină, fiind frecventată de oamenii străzii. Adesea în curtea fostei unității se strâng munți de gunoaie, fiind un focar de infecție în centrul municipiului.

Clădirea aparține Consiliului Județean care vrea să aplice pe o nouă axă de finanțare pentru reabilitarea acestei și reintroducerea în circuitul public.

“Clădirea va fi reabilitată pe fonduri europene. În perioada 2021-2027 o axă importantă pentru regiunea Sud-Muntenia, unde vor fi foarte mulți bani alocați, va fi pentru clădirile publice din subordinea consiliilor județene sau consiliilor locale. Vreau să am o discuție cu colegii mei pentru a vedea ce utilitate îi vom da acestei clădiri, dar cu siguranță această clădire va face parte dintr-un proiect pe care îl vom depune la finanțare pe Programul Operațional Regional în perioada 2021-2027, așa cum va fi depus proiectul și pentru clădirea administrativă a Consiliului Județean Dâmbovița”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro