CJD nu a înregistrat excedent bugetar. 120 de milioane sunt angajați în proceduri de achiziție publică

  • La ora când vorbim avem proceduri în achiziţie publică de aproximativ 1200 miliarde de lei vechi (120 milioane lei RON), ceea ce acoperă tot disponibilul CJD, plus credite  de angajament până la concurenţa sumelor” Alexandru Oprea.

S-a reuşit cheltuirea tuturor banilor… la CJD! În momentul de faţă există la nivelul forului administrativ judeţean  proceduri în achiziţie publică de aproximativ 120 milioane lei. Banii se vor regăsi în investiţiile viitoare ale judeţului, adică în  177 km de covoare asfaltice, în Centrul Multifuncţional din cadrul Staţiunii de Interes Naţional Padina – Peştera, în cele 88 de asocieri cu primăriile, în construcţia Bibliotecii pentru copii, a Arhivei CJD… şi nu numai.

 „Vreau să vă prezint execuţia bugetară a CJD.  În 2018 a existat un excedent care în 2019 nu era angajat sub forma unor proceduri de achiziţie publică. La ora când vorbim avem proceduri în achiziţie publică de aproximativ 1200 miliarde de lei vechi (120 milioane lei RON), ceea ce acoperă tot disponibilul CJD, plus credite  de angajament până la concurenţa sumelor. Aceste investiţii sunt şi le puteţi regăsi în ceea ce înseamnă 177 km de covoare asfaltice, în Centrul Multifuncţional pe care îl vom face în Staţiunea de Interes Naţional Padina – Peştera, în cele 88 de asocieri, dintre care 48 încheiate numai în 2019. De asemenea mai înseamnă şi construcţia Bibliotecii pentru copii şi a Arhivei CJD. La acestea se mai adaugă cheltuielile pe ceea ce înseamnă întreţinerea drumurilor judeţene, acestea urmând să le facem pe bugetul pe care îl vom avea la dispoziţie în 2020”, a declarat preşedintele CJD, Alexandru Oprea la recenta conferinţă de presă de la PSD Dâmboviţa.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro