CJD contestă la MDTR corecţia de 10 % aplicată pentru Drumul Sudului

Consiliul Judeţean Dâmboviţa consideră ca nefondată decizia comisiei motiv pentru care a adresat o contestaţie Ministerului Dezvoltării. Reprezentanţii CJD sunt decişi ca în cazul respingerii acestei contestaţii să se adreseze instanţei de contencios, întru-cât sunt convinşi că nu au încălcat nici o procedură.

 Reaminitim că Drumului Sudului este cel mai amplu proiect de reabilitare a infrastructurii din zona de sud a judeţului nostru, traversând 8 localităţi cu ieşire în autostrada Bucureşti – Piteşti. Lungimea drumului este de 40 de kilometri, 95% din acesta fiind finalizat şi aflat în perioada de garanţie. Au rămas de efectuat lucrări în două puncte care au necesitat modificări ale proiectelor iniţiale: bucata de drum de la primăria Potlogi până la ieşirea în autostradă şi un pod în localitatatea Odobeşti.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “CJD contestă la MDTR corecţia de 10 % aplicată pentru Drumul Sudului

  • 26 februarie 2015 at 23:40
    Permalink

    Domnule Ionut Savoiu daca tot sunteti “omul de succes” al judetului nostru “da-ti
    un leu.pentru…. podul de peste calea ferata de la Titu” ca sa nu mai astepte turistii la bariera pe “Drumul Sudului”cind merg sa vada Centrul Renault. Sau poate aveti informatii de la ‘surse” ca traficul feroviar va disparea in Romania si daca tot am “nimicit” Combinatul de la Calarasi vanzandu-l norvegienilor singurii care mai produceau sine in Europa – sa le vindem si sinele pe niste gheata ca la ei cica e gratis si ne-o da si fara TVA, .iar la noi vine incalzirea globala si poate ne-ar folosi la racit berea , dar chiar daca nu vine nu-i bai ! ne-o punem la cap si nu ne mai doare. .Sanatate !.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro