CJD a semnat un nou lot de contracte în cadrul PJDL, pentru proiecte de investiții locale

Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat alte nouă proiecte de investiții finanțate prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Este vorba despre un proiect desfășurat la nivelul județului, prin care CJD sprijină financiar cu o cotă parte investiții locale în infrastructură sau utilități. Până la acest moment au fost aprobate 56 de proiecte din cele 69 depuse de autoritățile locale. Astăzi au fost semnate noi contracte cu primăriile: Contești, Morteni, Vișina, Vlădeni, Fieni, Răcari, Doicești, Dragodana, Nucet

Săptămâna aceasta, în ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, am aprobat alte proiecte pe care le-au înaintat către Consiliul Județean unitățile administrativ teritoriale. Vreau să îi felicit pe cei care ai gândit proiecte de dezvoltare în comun cu Consiliul Județean Dâmbovița în localitățile pe care le conduc.

Până astăzi avem depuse 69 de proiecte, au fost aprobate 56, printre care un proiect de alimentare cu apă, două proiecte de canalizare, două centre civice, 31 de proiecte privind drumurile locale, 4 proiecte privind șanțuri, poduri și podețe, 3 proiecte privind poduri, 5 dispensare, un centru cultural și 7 baze sportive.

Toate aceste investiții se ridică la o valoare de 127 milioane lei, iar contribuția Consiliului Județean Dâmbovița este de aproximativ 55 milioane lei.

Pentru cârcotași, care tot „bagă bățul prin gard”, vreau să le transmit să se uite, să citească bugetul Consiliului Județean Dâmbovița, avem alocați de la începutul anului, din luna martie, de când am aprobat bugetul, o sumă de 20 milioane lei numai pentru anul acesta. Am spus-o tuturor primarilor, și celor care au terminat achizițiile și celor care semnează astăzi contractele, este o competiție, primul venit, primul servit și acești bani îi vom aloca pentru toate proiectele pe care le avem în asociere cu toate unitățile administrativ teritoriale.

În concluzie, astăzi avem credite bugetare 20 milioane lei pentru anul acesta, anul viitor vom aloca toți banii pentru a încheia aceste proiecte pe care le-au gândit unitățile administrativ teritoriale pentru localitățile care au depus proiecte” a precizat în cadrul unei conferințe de presă, președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro