Carmen Ivan a fost demisionată din CJD!

 

Carmen Ivan nu mai este şeful Serviciului Coordonarea Autorităţii Publice din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Ivan a demisionat la recomandarea preşedintelui CJD, Adrian Ţuţuianu. Acesta a precizat că i-a cerut  demisia pentru “incapacitatea de gestionare a situaţiei colectării gunoiului din judeţul Dâmboviţa.”

Necazurile i s-au tras fostei şefe a serviciului de la disfuncţionalităţile grave apărute în sistem, pentru că instituţia are mari datorii care firma colectoare, dar în acelaşi timp are de primit o sumă importantă de la operatorul de la groapă. La începutul mandatului, Ţuţuianu considera că nu s-au făcut nici un fel de demersuri pentru recuperarea acestei datorii care se ridica la 35 de miliarde de lei. Între timp, operatorul a făcut o plată de 8 miliarde. În acelaşi timp, ADI are restanţe la Supercom, firma colectoarea  a gunoiului menajer, de 200 de miliarde.

În acest moment, postul de şef al Serviciului Coordonarea Autorităţii Publice din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa este liber.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro