Avansează lucrările pe drumurile județene. Corneliu Ștefan: „Le-am cerut să accelereze ritmul.”

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a aflat astăzi în vizită de lucru pe drumurile județene care sunt în curs de reabilitare. Acesta a precizat că a solicitat accelerarea lucrărilor, însă fără ca muncitorii să pună în pericol siguranța din trafic a cetățenilor.

„În primul rând, le-am cerut executanților să accelereze ritmul, dar, în același timp, să rezolve și toate problemele semnalate astăzi de mai mulți cetățeni. În al doilea rând, chiar dacă lucrările sunt de mare amploare, constructorii nu trebuie să uite că, indiferent de stadiul în care ne aflăm cu modernizarea drumurilor județene, siguranța în trafic este primordială. ”

 

În prezent, pe DJ 720 (Răzvad – Gura Ocniței – Moreni) și DJ 720B (Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței) au fost deja înlăturate straturile vechi de carosabil și s-au adus și primele straturi de material pentru a încărca noul drum.

În ceea ce privește DJ 711 (Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni), o parte considerabilă a drumului a primit deja un strat de beton asfaltic, iar de pe mare parte din drum a fost înlăturat stratul vechi. Lotul 3 din DJ 711, respectiv porțiunea Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca a fost, în mare parte, amenajat, incluzând modalitățile de scurgere a apei și trotuarele. Lotul 4, care include DJ 711 (Cojasca- Cornești) și DJ 101B (Butimanu – Niculești), este și el în stare destul de avansată.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro