Asfaltarea străzilor din Târgovişte continuă zilele acestea în microraionul IX

Târgoviştenii care locuiesc în microraionul IX, dar nu numai, se vor bucura în scurt timp de străzi asfaltate, iar edilul oraşului promite că până la începutul toamnei nu va mai rămâne nicio stradă neasfaltată.

“După ce am terminat zona Micro VI, strada Unirii, Strada Basarabiei, am intrat în cartierul Micro IX, aici unde de foarte mulţi ani nu mai fusese turnat covor asfaltic. Am început cu strada Avram Iancu, stradă extreme de traficată din municipiul Târgovişte, care face legătura între zona de centru, Microraioanele XI şi XII. Calitatea lucrării este foarte bună. Am intrat mai mult decât atât, chiar în inima cartierului, unde suntem pe Radu Gioglovan, care nu au mai fost asfaltată de foarte mulţi ani. Acum se toarnă covor asfaltic, lucrările au 5 ani de zile garanţie şi sunt suportate din bugetul public al municipiului Târgovişte”, a declarat primarul Gabriel Boriga, present să inspecteze lucrările de asfaltare din Miccro IX.

Acesta a declarat că lucrările vor continua în acest microraion, după care se va trece şi la alte cartiere şi că până la venirea toamnei nu va mai exista nicio stradă în municipiul Târgovişte, care să nu fie reabilitată.

asfalt_1

asfalt_2

asfalt_3

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro