Aplicația Târgoviște City App anunță montarea gazonului pe Eugen Popescu

Distribuie:

Primăria Târgoviște anunță prin aplicația Târgoviște City App  că a început montarea rulourilor de gazon pe stadionul Eugen Popescu. Conform primăriei, de la anul Chindia va juca acasă.

Se întind rulourile de gazon, iar muncitorii lucrează la tribuna nouă, care se face de la zero. De asemenea, de câteva zile au început și lucrările de reabilitare a tribunei vechi, cu tot ceea ce însemnă desființarea gradenelor vechi și deteriorate și consolidarea stâlpilor de susținere.

Săptămâna aceasta a început și forajul pentru sistemul de nocturnă.

Viitoarea arenă va avea, probabil, cea mai bună suprafață de joc din țară, pentru că iarba va apuca să prindă rădăcini adânci până ce Chindia va juca primul meci din acest sezon pe arena modernizată cu fonduri de la Primăria Târgoviște.

Suprafața de joc este una modernă. Întreagă substructură a suprafeței de joc a fost realizată după ultimele standarde, cu instalație de încălzire, sistem de drenaj și de evacuare a apelor pluviale.

Noul stadion va avea două tribune cu 8257 de locuri. Tribuna 1 va fi complet acoperită, iar parcarea se va construi pe vechiul teren de antrenament şi va avea 250 locuri.” se arată în anunțul promovat prin aplicație.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro