Aninoasa nu mai sărbătorește ziua comunei. Unde vor fi redirecționați banii

Sărbătorită în mod tradițional pe 10 iunie, Ziua comunei Aninoasa nu se va ține nici în acest an. Edilul localității a anunțat că din cauza menținerea unor restricții privitoare la adunările publice s-a decis ca activitățile să fie anulate. În schimb, bugetul alocat va fi redirecționat spre reabilitarea unui monument din localitate.
Pentru că încă sunt restricții care vizează organizarea activităților publice, alături de colegii din primărie, am luat decizia de a de a nu iniția activități specifice dedicate Zilei Comunei Aninoasa, care ar fi trebuit să fie mâine, 10 iunie 2021, în Sfânta Zi de Înălțare.
Totodată, am hotărât să folosim bugetul alocat acestei activități pentru reabilitarea Monumentului Eroilor din satul Săteni (foto), care reprezintă o parte a patrimoniului cultural-istoric local.” a precizat Vlăduț Niculae, primarul comunei.
În localitate, mâine de Ziua Eroilor, vor fi depuse coroane cu flori în cinste celor căzuți pe câmpul de luptă, după următorul program: ora 10:30 – monumentul din Viforâta, ora 11:00 – monumentul din Aninoasa, ora 12:00 – monumentul din Săteni.
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro