Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

AFIR: Depunerile on-line pentru PNDR, în sesiunea 2016

         Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) va asigura prin intermediul paginii oficiale de internet (www.afir.info) depunerea on-line a proiectelor de investiții finanțate cu fonduri europene nerambursabile, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

          Pentru a pregăti deschiderea sesiunii din anul 2016, AFIR a analizat funcţionarea platformei on-line, făcând ajustările necesare, pe baza experienţei din anul anterior.

          În prezent, sistemul on-line de primire a Cererilor de Finanțare pentru proiectele de investiții finanțate prin PNDR 2020 este pregătit și funcțional astfel încât să permită derularea corectă a procesului de depunere on-line pentru sesiune 2016.

          În plus, înainte de deschiderea fiecărei sesiuni, AFIR va opera actualizările și corelările sistemului on-line conform informațiilor specifice fiecărei submăsuri. Astfel, este necesară adaptarea sistemului imediat după stabilirea pragurilor lunare de calitate, a fondurilor disponibile, precum și a datelor de lansare a respectivelor sesiuni, care vor fi stabilite în cadrul Comitetului de Monitorizare pentru PNDR.

          În primele sesiuni pentru primirea proiectelor, desfășurate în perioada martie– decembrie 2015, solicitanţii de fonduri europene nerambursabile au depus proiecte on-line pentru 10 submăsuri. Numărul cererilor pentru măsurile de investiţii depuse pe site-ul AFIR a depăşit 3.300, valoare acestora ridicându-se la 1,4 miliarde euro.

          Faţă de cele 10 submăsuri pentru care s-au primit solicitări de finanțare on-line anul trecut, modulul actual va permite depunerea on-line pentru încă 8 submăsuri din PNDR 2020.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media