Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Administrația publică în mediul online, care e! Care nu, nu! Astăzi primăria Aninoasa

Rubrică realizată de Constantin Niculae.

Primăria Aninoasa. A doua primărie cu IT-işti uituci. Dacă tot am început seria de articole în care analizez activitatea primăriilor virtuale din judeţ, vreau să mă opresc astăzi asupra Primăriei Aninoasa care încercând să fie în ton cu moda, are site-ul neactualizat. Tind să cred că IT-iştii angajaţi la primărie au amnezie sau nu ştiu în ce an sunt.

Şi dacă tot vă spun asta, trebuie să vă şi arăt:

 aninoasa1

 

În secţiunea „Informaţii publice” se pare că există o postare din anul 2012 cu privire la situaţiile financiare şi atât. La capitolul proiecte realizate, primăria stă binişor din 2009 pana în 2011, dar de aici înainte se pare că totul a căzut în beznă, deoarece actualizările proiectelor se opresc. Poate n-au mai avut bani, sau poate nu a mai existat bunăvoinţă, cine ştie?!

aninoasa2aninoasa3

La capitolul „Relaţia cu cetăţeanul”, în textul care prezintă un formular de contact apar greşeli gramaticale caracteristice unui elev de clasa a-II-a şi nu unui Referent care se ocupă de Relaţii publice:

aninoasa4

 Corect este: Dumneavoastră / vouă mulţumesc, vă doresc, vă spun, VĂ PUNEM LA DISPOZIŢIE.Astfel de greşeală am mai găsit doar la „specialiştii” un ui post tv specializat pe „breaking NEWS”.

Singura secţiune actualizată constant pe site-ul primăriei Aninoasa este cea a departamentului de Stare Civilă, semn că oamenii se căsătoresc şi numărul de familii din comună creşte.

 aninoasa-6

 

Le urez casă de piatră tinerilor însurăţei şi îi rugăm pe cei care administrează site-ul, să divorţeze de lenea care i-a prins în mreje şi să se pună serios pe treabă. Sau poate sunt prea preocupați să asculte imnul comunei postat pe prima pagină a site-ului.

Distribuie:

One thought on “Administrația publică în mediul online, care e! Care nu, nu! Astăzi primăria Aninoasa

  1. Exista foarte multe institutii cu profiluri pe facebook, adica inscrieri gresite ale unor persoane juridice ca persoane fizice. Unele isi folosesc chiar in mod abuziv aceste profiluri pentru a urmari „dusmanii” in mediul online si a le strange probe la dosare care ulterior sunt inaintate instantelor cu pretentii de PLATA DAUNE…

    ATI AUZIT BINE!!! Functionari din primarii, platiti din bani publici, care in loc sa isi urmareasca sarcinile din fisa postului se ocupa de strangere de „dovezi” despre cine, ce, cum, unde ii vorbeste de rau… O FI BINE? O FI LEGAL??? INTREB SI EU ASA, CA OPINIA PUBLICA… 😀

    …voi reveni cu detalii

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media