Administrația din Bezdead  a primit undă verde pentru extinderea și modernizarea rețelei de apă potabilă

Cel mai important proiect depus de către administrația locală din Bezdead, Extinderea și modernizarea rețelei de apă potabilă în comuna Bezdead, a fost aprobat pentru finanțare prin PNDL I.

Proiectul, în valoare de 5.957.834 lei, va însemna alimentarea cu apă din zona Buciumeni , intersecția DN 71 cu DJ 715.

Zilele acestea, primăria Bezdead a primit și avizul de principiu de la Consiliul Județean, pentru traseul conductei, care vine pe DJ 715, pe marginea drumului, până la limita proprietăților.

Din păcate, însă, proiectul aprobat a fost modificat de cel inițial de către Compania de Apă, care a schimbat sursa de apă de la Pucioasa, iar acum e de la Buciumeni.

Acest lucru va însemna rectualizarea SF-ului inițial și reluarea studiului topo pe noul traseu. Depunerea SF-ului pentru semnarea contractului de finanțare se face până la finele lunii octombrie.

Până atunci, abia ne ajunge timpul să alergăm după avizele impuse în Certificatul de urbanism (care, cu siguranță, nu vor fi puține). Sperăm să găsim soluția optimă de a veni pe acostamentul DJ 715 fără să afectăm prea mult drumul asfaltat. Vom lua toate măsurile necesare refacerii …dar să ajungem la acea etapă. Extinderea este prevăzută în măsura care se ajung fondurile pe aproximativ 8 km. Bazinul care se construiește în zona de vârf la limita cu localitatea Buciumeni va avea capacitatea de 500mc..-Teodora Anghelescu, primar Bezdead

 

Deși a depus mai multe proiecte pe PNDL, Teodora Anghelescu spune că pentru Bezdead nu a fost aprobat decât proiectul cu apa, cel mai important, având în vedere problemele care au fost vara trecută. Aceasta speră, însă, dacă va fi cazul să se facă o nouă redistribuire, să mai primească finanțare și pentru proiectele cu drumurile pe care le are pregătite, deoarece și acestea sunt importante pentru localitate.

 

 

 

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro