16 lei taxă de habitat! Colegiul Director al ADI a propus, astăzi, micşorarea taxei

Decizia finală asupra micşorării taxei de habitat va fi luată luni în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei, după cum a precizat preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, membru în cadrul ADI, reprezentând consiliul judeţean. Din ADI fac parte şi de toţi edilii localităţilor dâmboviţene, mandataţi în asociaţie de consiliile locale.

Deocamdată, nu se ştie în ce mod va fi amortizată scăderea cuantumului taxei, având în vedere că cei 18 lei erau necesari pentru acoperirea costurilor de colectare, transport şi depozitare, la care se adăugau şi banii percepuţi de Electrica pentru facturarea şi încasarea taxei. În această lună, CJD a plătit şi prima tranşă a împrumutului contractat de la Banca Europeană de Investiţii, adică 1,5 milioane de lei, după ce instituţia a recuperat, în luna august, creanţele financiare de la operatorul din groapa de gunoi.

Reducerea cuantumului la 16 lei este, de fapt, o revenire la valoarea iniţială a taxei de habitat, majorată începând cu ianuarie 2011 la 18 lei, tot în urma unei decizii a ADI. 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro