Voluntarii inițiativei „Fără penali în funcții publice” vin, vineri și sâmbătă, la Găești

Voluntarii inițiativei „Fără penali în funcții publice” vor strânge semnături, vineri și sâmbătă, la Găești. În această perioadă au loc o serie de manifestări prilejuite de ziua orașului.  Sufletul acțiunii, ce se va desfășura în Parcul din oras, este găeșteaul Marian Rădună (foto), administatorul Rezistența TV. Recent Marian și alți membri ai grupului civic #REZISTENȚA au trimis către CCR o sesizare privind fapte care permit stabilirea săvârșirii de către  judecătorul Valer Dorneanu a unor abateri disciplinare și, pe cale de consecință, au solicitat Plenului Curții cercetarea și sancționarea disciplinară a acestor abateri.

Ințiativa „Fără penali în funcții publice” susține modificarea Constituției în sensul: “Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării.

Cei care doresc modificarea pot semna inițiativa, vineri, începând cu ora 16:00 în Parcul Central din Găești și sâmbără, începând cu ora 10:00, în aceeași locație.

 

 

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Un gand despre “Voluntarii inițiativei „Fără penali în funcții publice” vin, vineri și sâmbătă, la Găești

  • 20 iulie 2018 at 11:51
    Permalink

    De ce nu are loc aceasta initiativa si in Targoviste? Sunt destui oameni care vor sa semneze si aici si nu stiu cum.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)

Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro