Voluntariat în zadar, la Târgoviște! Cum arată o zonă ecologizată în urmă cu 1 an

     Liberalii târgovişteni organizau, pe 12 aprilie, o acţiune de voluntariat în folosul comunităţii. La propunerea membrilor, liberalii au ecologizat un loc de joacă din microraionul 6 al municipiului Târgovişte, zona Piaţa Select. Au fost curătaţe aleile, strânse cioburile şi gunoaiele din zona verde, completat nisipul din spaţiul pentru joacă şi reparat băncile rupte. De asemenea au fost montate trei coşuri de gunoi şi plantaţi câţiva copaci pentru a completa spaţiul verde.

eco micro 6 3 eco micro 6

    La un an de la acțiune, nu a mai rămas nici o urmă a acțiunii. Copacii au fost rupți sau chiar scoși din rădăcină, iar cele trei coșuri au dispărut. Gunoiul a reapărut și el.

     În ultimii ani, în municipiul Târgoviște au avut loc mai multe acțiuni de voluntariat, fie ale partidelor politice, fie ale societății civile care au vizat ecologizarea unor spații. Cele mai multe nu au trecut testul timpului, târgoviștenii din zonele vizate nefiind interesați să mențină curățenia și să îngrijească plantele, ci mai degrabă fiind înclinați spre a le distruge.

parc micro 6 pnl 2 parc micro 6 pnl 3 parc micro 6 pnl 4 parc micro 6 pnl


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro