Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

CJD vă invită la a 6-a ediție a „Padina fest” (23 – 26 iulie)!

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, împreună cu Asociația „Padina Fest”  vor organiza în perioada 23 iulie – 26 iulie 2015, pe Platoul din Lunca Padinii, Masivul Bucegi, o nouă ediţie a Festivalului „Padina Fest”.

Padina Fest ajunge la a 6-a ediție, păstrându-și astfel promisiunea de a deveni un festival de tradiție în mijlocul muntelui.

În ziua de joi, 23 iulie, vor deschide scena Padina Fest artiști debutanți, câștigători la diverse concursuri de new comers.

În seara de vineri, 24 iulie, veți trăi una dintre cele mai originale spectacole de muzică rock, iar pentru sâmbătă programul include o manifestare complexă în ce privește stilurile muzicale.

Camerata Muntenia va oferi, alături de Corul “Valahia Cristiana” al Arhiepiscopiei Târgovişte, un concert de zile mari în ziua de sâmbătă, 25 iulie, când va avea loc inaugurarea și redeschiderea Peșterii Ialomița, investiție realizată prin proiectul ”Reabilitarea și modernizarea infrastructurii tehnice pentru creșterea potențialului turistic al peșterii Ialomiței din masivul Bucegi, județul Dâmbovița”, proiect implementat în cadrul Programului Operațional Regional 2007 – 2013 și care a urmărit dezvoltarea durabilă a zonei montane din județul Dâmbovița prin creșterea gradului de atractivitate turistică a Peșterii Ialomiței.

Fanii Padina Fest vor descoperi la această ediție diverse puncte de atracție care le vor umple în mod plăcut timpul dintre concertele programate. Fiecare seară de festival se va încheia cu un after party într-o atmosferă aparte!

Vă invităm, așadar, să participaţi la concertele şi spectacolele organizate în Lunca Padinii din munţii Bucegi, unde distracția și voia bună.

padina fest

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Flax Gopo
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media