VLĂDENI: Garda de Mediu anunță că i-a amendat pe cei care au ars anvelope

Mai multe depozite ilegale de cauciucuri uzate au fost incendiate la finele lunii aprilie, pe raza localității Vlădeni. Imaginile  cu unul dintre incendii au fost postate pe internet de un locuitor al comunei. Acesta a sesizat și autoritățile. Astăzi, Garda de Mediu, condusă de puțin timp de Vlad Drugă, a anunțat că a identificat vetrele de foc și că a amendat proprietarul terenului. În același timp autoritățile locale au obligația monitorizării zonei.

În data de 06.05.2020, în urma sesizării unui locuitor din comuna Vlădeni, județul Dâmbovița, pe pagina noastră de facebook, o echipă de comisari s-a deplasat în localitate, pentru a verifica aspectele sesizate. Au fost identificate 2 (două) vetre de foc, pe un teren proprietate privată, rezultate din incinerarea direct pe sol a unor anvelope uzate. A fost sancționată cu amendă contravențională, proprietara terenului, pentru nerespectarea prevederilor legislației privind protecția mediului. Au fost impuse administrației publice locale măsuri, atât în vederea monitorizării zonelor în care s-au semnalat incinerări de deșeuri, pentru a preîntâmpina apariția altor fenomene de acest fel, cât și să aducă la cunoștința cetățenilor prin informări scrise că eliminarea deșeurilor în afara spațiilor autorizate este interzisă.” a transmis Garda de Mediu.

Incendierea cauciucurilor și depozitele de gunoi fac obiectul și unei declarații politice și a unei întrebări formulate de deputatul USR, Dumitru Lupescu. (VEZI DECLARAȚIA)

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro